Onsdag morgon

Vi gick upp och lade oss igen vid tolv, Sanna ville det själv. Hon somnade rätt så omgående och sov ganska gott hela natten. Hostade rätt mycket och så var vi uppe och kissade två gånger. Det är himla skönt att hon har börjat väcka mig och säga till själv om hon behöver gå upp. Själv somnade jag inte förrän två, jag ville vaka lite över henne, så jag passade på att måla lite dockskåpsmöbler i sängen. Det gick bra det med.
Vi vaknade inte förrän tio. Då hade Sanna 37,7 i temp, så nu ska vi vara uppe ett tag och se hur det verkar. Går den upp åker vi till läkaren, annars ser vi om det kanske inte är på väg ner av sig själv, det har ju ändå gått fjorton timmar sedan hon fick Iprenet. Hon vill inte ha något att äta, och det är ju inte så bra.

Jag tänkte på en sak när jag läste Jennys kommentarer till förra inlägget. Att det tydligen ger mest resultat att blanda de två sorternas febernedsättande, Panodil/Alvedon och Ipren. Sån här information hade varit fiffigt att få på de där bvc-träffarna istället för att man kan puréea ärtor med vitlökspressen. Men man lär ju så länge man lever!

Dagen ligger alltså än så länge oplanerad framför oss, beroende på hur lillan mår. Verkar hon rätt okej blir det lek och kanske lite julpyssel, annars blir det gos och, i värsta fall, läkarbesök. Jag uppdaterar ikväll. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: I D A

Det där med att blanda Ipren/Alvedon har jag också hört funkar...

2008-12-17 @ 20:30:21
URL: http://backafram.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0