Lika som bär?

Igår hade jag en härlig dag på stan med mamma och storasyster. Dagen var en del i mammas födelsedagspresent, och där ingick också fot-spa och lunch. Medan mammas fötter blev mjuka och fina gick jag och syrran på loppmarknaden på Heden. Jag fyndade en massa böcker till Sanna och så kom min syster och frågade om Jesper hade en Fisher Price-telefon. Det hade han inte så hon ville köpa en åt honom. När jag hade fått den sa hon att huvudanledningen till att hon hade köpt den var att hon tyckte att den var så lik Jesper!
Vad tycker ni?

 

Dagen fortsatte sedan med lite mer shopping och avslutades med ceasarsallad på Hard Rock Café. Härligt!

Idag är det Mors Dag och när jag vaknade efter en skön sovmorgon så väntade en stor, vit hortensia och en mycket söt teckning på mig.
 

Vi har också hunnit med träning under dagen (2,1 mil på crosstrainern idag och 2 mil i fredags!) och äntligen varit och köpt en ny kamera. Svärfars har funkat, men jag är mycket nöjdare med den här! Det blev en Canon Ixus 105, inget snoffsigt med andra ord, men den funkar alldeles ypperligt till mina behov! Nu är det dags att lägga barn. Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja de är faktiskt lite lika! ;) Skönt att du hade en bra mors dag. Det hade jag också, med present och middag med mamma och syster (plus män).

2010-05-31 @ 10:12:51
URL: http://www.avanai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0