Påsklov

Lilla familjen har påsklov. Maken jobbade hårt måndag till onsdag och började sin påskledighet idag. Sanna skulle egentligen ha gått på dagis tisdag-onsdag, men en lapp om magsjuka på tisdagsmorgonen fick oss att vända i dörren och ta tidigt påsklov. Istället har vi pysslat påskris  och påskkort   och mamman fick efter mycket planerande och väldigt lite tid slängt ihop en dörrdekoration av det kitschigare slaget: .

Onsdagen tillbringades i en sisådär fyra-fem timmar på Lek-och Buslandet tillsammans med Axel, hans mamma Sara och lillebror Erik. Sanna och Axel leker så himla bra tillsammans och vi han knappt sätta oss i bilen förrän Sanna snyftade att hon minsann saknade Axel och ville leka hemma hos honom någon dag... Det blev inte mycket fotograferande, men en och annan bild blev det förstås:   (pappas flicka)  .

I kategorin Note to self kan vi konstatera följande: Om ditt barn är osedvanligt tyst, smyger fram och tillbaka från skrivbordet i datarummet till pysselgrejorna och du INTE har gömt undan saxar och glitterlim, då kan du få en sån här present på din skrivbordsskiva:  . Det är tydligen en guldpeng, och tro mig när jag säger att den sitter fast ordentligt!

Nu är det strax middag! Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det var den finaste guldpeng jag skådat! :D

2010-04-01 @ 20:07:37
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0