Pappas tredje operation

Idag åkte min pappa in till Kungälvs sjukhus för sin tredje höftledsoperation. I vanliga fall skall en sådan operation räcka i tio år, men i höstas, efter bara fem år, behövde pappa byta sin "nya" höftled. När de öppnade honom visade det sig att protesen var helt av, de hade aldrig sett något liknande. Han opererades i nio timmar, men han har inte blivit riktigt bra. När han sent omsider i början på februari fick komma på återbesök upptäcktes det att den nya protesen inte satt fast...!  Så imorgon är det dags för ett nytt försök. Jag pratade med honom för en stund sedan, han var vid god vigör men lite uttråkad. Läkaren tror att han vet vart felet sitter, så jag hoppas innerligt att han lyckas göra rätt den här gången! Jag återkommer med uppdateringar så fort jag vet något!

Idag på jobbet ringde jag Räddningstjänsten i Mölndal för att fråga vart vi skulle göra av alla filtar som var kvar hos oss sen evakueringen i måndags. Samtidigt frågade jag om de hade någon användning av gosedjuren som blev över som jag hade tagit med mig hemifrån. Avdelningssamordnaren som jag pratade med blev jätteglad och sa att de brukade ha gosedjur med sig i bilarna och använde dem vid bilolyckor och sådant. Så ett par timmar senare kom en kille i en räddningstjänstlastbil och hämtade filtar och gosedjur. Känns jättebra faktiskt. Det är roligt när något kommer till användning på ett sådant sätt!

Jag kommer bli tvungen att bryta mitt nyårslöfte. Fast egentligen tycker jag inte att jag gör det, för det är makens fel alltihopa. Nästan. Imorse messade han mig och sa att en av mina morbröder, som vi lånat verktyg av, behövde maskinerna och skulle komma och hämta dem. Men det blev ett missförstånd och en stund senare ringde min kusin och frågade om jag kunde ta med maskinerna till jobbet istället. Problemet var bara att maskinerna är ganska stora och tunga och käre maken hade inte packat ner dem i väskan. I min kamp att få upp maskinerna lyckades jag få olja på mitt bästa par mammajeans. Jag har två par totalt. Jag tvättade dem direkt på jobbet, men icke. Olja över hela benet. Då får jag väl dispens att köpa ett par nya jeans utan att bryta mot löftet. Ärdetinteså?

Nu är det läggdags! Lång arbetsdag imorgon, sedan besök på banken (måste ta lån för att klara renoveringen) och till sist lite dans om jag orkar. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Klart du får dispens för att köpa mammabyxor! Men ta det lugnt med lillmagen, inte bära tunga saker, sånt kan karlarna göra tycker jag så kan de få olja på sina ben istället.

Kram!

2009-03-05 @ 14:17:32
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0