Högt över ribban

Idag gjorde jag en sådan där präktig straffmiss. De ringde mig från jobbet vid lunchtid och frågade om inte jag skulle jobba idag. "Nixpix" sa jag, "jag är ledig tills på måndag". Ett par timmar senare ringer chefen och påminde om att jag tydligen inte hade tagit de där tre extra dagarna som jag iallafall tänkt att ta. Ooopppsss! Lite lagom pinsamt. Men hon skulle sätta in vikarie så jag kunde ta tre dagar semester till. Men fy så jag har skämts idag!

Middagen igår var mycket behaglig. Fadder PH hade med sig en mycket söt och trevlig tjej på middag och vi hade en kul kväll ihop. Sanna höll show, men efter sin misslyckade nattsömn blev hon rätt så trött och sur vid halv sex, så de vuxna samtalen blev lite upphackade. De gillade iallafall maten (sa de) och vi hoppas att få se mycket av den här tjejen i fortsättningen, för ingen kunde vara gladare än vi om det här gick vägen!

Idag har det stått allmän slapphet på schemat. Jag har varit aptrött efter att ha sovit lite oroligt ett par nätter och Sanna har inte heller varit på sitt bästa humör. Jag tror hon håller på att byta fokus, för pappa blir mer och mer populär samtidigt som hon inte riktigt vill släppa mig. De senaste två nätterna har nämligen inte jag fått natta damen, utan efter två eller tre lästa godnattsagor krånglar hon sig ur sängen, går ner och hämtar pappa och ska sova med honom. Idag ledsnade jag på att han gick med på att läsa för henne i soffan när det var tydligt att hon inte ville sova, så jag gick ner i gillestugan och spelade xbox och skickade upp far och dotter med stränga order om att det var läggdags.
Vi gjorde faktiskt lite nytta idag kom jag på. Vi började röja ut julen, en lättnad. Granen är riven, tomtarna nedstoppade i lådor och de flesta stjärnor och ljusstakar has left the building. Och sen ville jag gå på promenad fast det började skymma. Då tog vi bilen och tänkte gå i elljusspåret i Skatås. Gick sådär, Sanna är tydligen fortfarande mörkrädd på kvällspromenader, så vi fick vända. Sen somnade hon sittandes i vagnen och sov ett par minuter, kan ju ha varit därför hon var rätt så pigg ikväll. Men lite luft fick vi ändå, det var skönt.

Ett par nya Sannaord:
Innen anin - Ingen aning
- Du (man har väl en äkta göteborgstjej)
Vet ente - Vet inte (götebosska igen)
Kom nu allihopa! - (Bäst att lyda, hon menar vad hon säger)
Hej flu Glomander, hejsan pastoj - Hej fru Gomander, hejsan pastorn (från Postis Per)
 

Imorgon blir det frukost på stan, och sen får vi se vad vi hittar på. Vi skulle gärna vilja åka och bada med Sanna, men maken är orolig för sitt öra så det kanske inte blir något med det ändå.
Det verkar iallafall ha blivit tyst däruppe, så jag ska nog smyga mig i säng jag med. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Ullet

ler Ja, de är söta de små liven.. När de sover. asg :D

2009-01-08 @ 11:39:03
URL: http://htp://gammelbyn.blogspot.com
Postat av: Jessica

Söta Sanna. Bra att du påminde om orden, det har jag totalt glömt bort...igen. Låter som en sak Jessica skulle kunna göra.... det där med jobbet. Fy vad pinsamt ;-)



Hur har det gått med amningen föresten? Jag åkte förbi dig idag, vinkade en tanke till dig, fick du den?



Kram

2009-01-08 @ 12:02:38
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0