Jaha, så var helgen slut igen

Nu är det sent på söndag kväll och två tredjedelar av lilla familjen sover gott. Sanna hade finbesök idag av pojkvännen Benjamin och hans mamma, så hon hade inte tid att sova. Det ledde till att hon var avdäckad redan tio i sju, men hon sov oroligt de första timmarna. Nu har hon varit lugn ett tag så jag hoppas att hon fortsätter att sova gott resten av natten.
Barnen hade iallafall jätteroligt tillsammans, flera gånger tittade jag och Jenny bara på varandra och var stolta över att de lekte så bra tillsammans. Inte ens vissa oenigheter om leksaker blev särskilt allvarliga eller långvariga. Sanna hade varit uppe sedan sju och väntat på att Benjamin skulle komma, och när de skulle gå var Benjamin helt förkrossad. Sanna frågade lite efter honom när de hade gått, men hon var såpass trött att hon nog var lite lättad också. Lite mera lek och ett bad senare sov hon gott, två och en halv timma tidigare än hon brukar. En annan sak som är roligt med att barnen är så stora och lekar så bra ihop är att mammorna får mer tid att prata och fika. Det har vi inte kunnat göra sedan vi var gravida eller barnen var pyttebebisar. Härligt! Jag tog några kort också, men både kameran och kabeln ligger därnere och jag ids inte gå och hämta dem. Det får bli i ett senare inlägg.

Nu ligger jag och laddar för att gå ner till kontoret imorgon och be att få prata med chefen. Maken och jag har utarbetat en plan för vad jag ska säga. Nu gäller det bara att jag kan hålla känslorna i schack också, men det ska nog gå bra.
Godnatt och trevlig vecka!

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag håller tummarna!

2008-10-20 @ 07:18:19
URL: http://karinj.blogg.se/
Postat av: Malin

haha, så du är redan svärmor?

2008-10-20 @ 16:59:17
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Jenny & Benjamin

Tack för senast :)

Nu är jag online igen. Äntligen.

Hur har det gått? Har du pratat med chefen? Jag röstar fortfarande på tjänstledighet, you know.

Och ahaaa (pekar nedåt till språkövningen) nu vet jag vad det är för en en pippifågel på "famous grouse-flaskan. ;)

2008-10-20 @ 19:31:34
URL: http://jennyonline.blogg.se/
Postat av: Malin

Jaa då vet du vad jag snackar om.skönt det! Känner sig som värsta klagotanten mellan varven, tyvärr! Ska ta en värktablett INNANjag lägger mig nu får vi se! Tack för kramen, den gjorde gott! :) Kramiz M

2008-10-20 @ 22:49:35
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0