Obama

Så var det äntligen klart, spekulationerna kan upphöra, Filip och Fredrik kan återgå till att göra skumma program, tv-licensen får höjas för att betala den spektakulära valvakan. Huvudsaken är att republikanerna är på väg bort från Vita Huset, även om de lämnar en jäkla sörja efter sig. Jag hade nog inget emot McCain som sådan, men Sarah Palin gav mig verkligen krypningar över hela kroppen. Visst finns det människor som är emot aborter och homoäktenskap, men hon är ju verkligen rabiat med det. Och så tror hon att människor och dinosaurier levde sida vid sida. För sextusen år sedan. Och hon skulle stå näst i tur om McCain lämnade in under mandatperioden. Hade ju känts tryggt. Fast då hade hon väl bombat oss tillbaka till stenåldern och så hade hela saken varit utagerad.
Obama har säkert sina fel och brister, precis som alla politiker, men jag hoppas att han kan ha en sundare utrikespolitik och rätta till saker och ting inrikes också. Som social- och sjukförsäkringssystemet. Den som lever får se!

(Japp, jag är respektlös. Men man måste få ha lite roligt också!
Och hellre Obama i badbrallor än Maud Olofsson i bikini!)
Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Nettan

ja,jag känner mig ialla fall väldigt nöjd med valresultatet med tanke på att jag kommer att vara i allra högsta grad påverkad av vem som styr landet.:)

Och jag håller med om bildvalet,är nog ingen som vill se Maud i bikini.s

2008-11-05 @ 12:16:24
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: Ullet

Ja, jag har stora förväntningar på honom, hoppas bara att ingen rasist får för sig elaka tankar bara. Det vore otäckt! Sämre än det som varit kan det väl knappast bli eller?:)

2008-11-06 @ 18:46:01
URL: http://www.gammelbyn.blogspot.com
Postat av: Jenny & Benjamin

Jättekul att se er med. Och nu har jag mekat med datorn hela kvällen så nu har jag ljud till oss båda nästa gång :)

Kramar från oss.



2008-11-06 @ 23:25:09
URL: http://jennyonline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0