Zzzzzzzzzz..............

Tänk er det där avlägsna surrandet av en borrmaskin i grannens betongvägg, lägg till knaket då ett träd faller och så rasslet av en skördetröska och ni hör det jag hör just nu. Lägger man till en bild ser det ut såhär:

Stackars maken, det var visst jobbigt att gå på middag och dejt med sin fru... Filmen, Utan spår, var iallafall jättebra! Och maten på Danilo var som vanligt god. Vi hade till och med så god tid på oss att vi hann gå till Avenyn efter maten och köpa glass innan det var dags att gå tillbaka till biografen.

Det hade gått bra på dagis, farmor hade kommit lite tidigare för att hämta och då hade det bara varit fröken Eva där själv med åtta barn till lunch, så farmor hade fått leka dagisfröken och sitta med vid bordet. Först hade hon fått sitta vid ett annat bord, men då hade Sanna sett så paff ut att farmor fick flytta tillbaka. Efter maten hade de åkt med bussen till Torslanda men trots att det var en så spännande resa hade lilla fröken somnat. Sist vi hörde från dem var hon ute med farfar och vattnade blommorna och skulle få plättar till middag, så henne går det ingen nöd på. Men det trodde jag inte heller.

Jag kanske har fått med mig maken till Ikea imorgon, de har ju öppet sent. Men vi får se hur det blir, det verkar ju bli fantastiskt väder och då kan man ju inte vara inomhus hela dagen heller. Först ska vi iallafall hämta mormor och morfar på flygplatsen och sen får vi se vad dagen bär med sig.

Var ute på uteplatsen nyss också, måste ju fotografera (och visa upp) mina fantastiska polkagrisrandiga tulpaner:   Är de inte makalösa?
När vi var på Hornback förra veckan snubblade vi också över små hibiskusträd, och de kunde vi ju givetvis inte låta bli. Nu har det (förhoppningsvis) blivit såpass varmt att de kan stå ute dygnet runt också.   Imorgon slår den här nog ut helt och då kommer jag trakassera er med fler bilder!

Även om jag nog inte somnar än så ska jag nog följa makens exempel och gå och lägga mig. Fast i sängen då, det kan bli lite trångt i fåtöljen. Jag har lite serier inspelade från veckan som gått. Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Ida

I know! :-) Sist jag va bortbjuden fick dom vuxenoboy. Små chokladbitar att blanda i varm mjölk. Den gick hem. Får se vad jag hitter imorgon. Ska vara där redan klockan tre. Alldeles för tidigt i mitt tycke. :-S

2008-05-24 @ 00:57:08
URL: http://backafram.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0