Jag är pank och nagelfri...

Hrm, snacka om att misshandla poesi, men så är fallet. Eller ja, luspank är jag väl inte, men det var inte det som inlägget skulle handla om.
Min klämda nagel har äntligen gått till de sälla jaktmarkerna. Den har hängt på en trekvart i ett par veckor och varit riktigt irriterande, för man stöter i den hela tiden och jag avskyr att ha plåster på mig, men det har inte kunnat hjälpas. Men när jag är hemma försöker jag vara plåsterlös och var så även idag när jag plockade ur diskmaskinen. Medan jag höll på med bestickkorgen fastnade jag med fingret och nageln slets loss. Det gjorde ont som fasen, men vad skönt att vara av med den!

Sanna har fortfarande feber, 38,1 i morse, dock utan alvedon på kvällen. Hon sov inte jättebra, och är det fortfarande feber ikväll ska jag ringa sjukvårdsupplysningen. Hon är ju i stort sett som vanligt, men lite orolig börjar jag ändå bli. Det var ju tänkt att far och dotter skulle strosa på Liseberg imorgon medan jag binder blommor. Hoppas hon orkar det en stund iallafall, hon längtar så efter kaninen...

Snart kommer svärmor för att passa lillan, bäst jag lägger på ett kol här hemma!

Hej då!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Tack vad gullig du är. Vilket knepigt virus Sanna har åkt på. Hade jag varit utbildad bm nu så hade jag kanske kunnat slänga in något bra tips... men det får dröja fem-sex år ;-)

Mina barn är vakna i skift. Så här kan man inte sova. Någon sa en gång att "sova får man göra när man dör" Men jag får sova på lördagar också... *längtar*

2008-05-08 @ 13:49:14
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Ullet

Kom in via ME:s blogg, du verkar ju vara en trevlig typ! ;-) En härlig chokladbakgrund har du då iaf, är det riktigt lagligt att frestas så där? *blinkar* Jag ska ju ha frukost snart o nu vill jag bara ha choklad ju!! Ha det gott, jag lär titta in fler gånger.

2008-05-09 @ 06:47:22
URL: http://gammelbyn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0