Påsk i backspegeln

Lilla familjen har fram till dags dato haft två påskar tillsammans. Vi laddar för den tredje omgången imorgon. Fyra alternativa påskkärringsoutfits ligger framlagda, från det färgsprakande till det lite mer eleganta. Vad som väljs är imorgon upp till far och dotter som troligtvis är uppe långt före mamman. Moderns uppgift är att lägga fram alternativen och stå för make up. Vem vet, hon kanske insisterar på bamsetröja och strumpbyxor, och då får det bli en högst originell liten påskgumma som ger sig ut på stan.
Här är påskkärring anno 2006:
image315

Och 2007 års modell:
image316

Kika gärna förbi imorgon för en titt på vad som är nytt för 2008!

Idag hade lilla familjen avslappnad förmiddag ända tills far och dotter skulle ge sig ut och testa snön och fadern klättrade upp på vinden för att hämta ner tefaten och såg att det snöade in... Han skottade bort det värsta och bad en bön till takguden att grannarna skall enas om takbyte nu till våren. Sedan gick de ut och åkte pulka och kastade snöboll medans mamman, som skyr kallt väder, stannade inne och gjorde påskgrupper och exprimenterade med kall paj. Sedan åkte vi hem till mormor och morfar på påskmat, åt gott och länge och diskuterade mycket hockey. Sanna levde rövare som vanligt och blev bortskämd. Som vanligt. Fast det blev ju föräldrarna också, så allt är som det ska vara!
Imorgon bär det av till svärföräldrarna på middag och hockey, före det blir det köttbullefrukost, också som vanligt. Inget nytt under solen med andra ord. Eller snömolnen menar jag. Glad påsk!

image317

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0