Tråkiga nyheter

Jag har haft ett missfall. Jag har ju mått konstigt och haft slemblandade blödningar sedan min mens för nästan fyra veckor sedan, så imorse tog jag ett graviditetstest som visade positivt. Men jag vågade inte glädjas utan satte mig och ringde runt för att få en läkartid och se om jag verkligen var gravid eller inte. Jag ringde flera ställen, bland annat Kvinnokliniken på Sahlgrenska, men ingenstans kunde jag få  hjälp. "Vaddå? Du har ju testat positivt, då är du ju gravid" fick jag höra på KK. Till slut fick jag en tid på Krokslätts Gynekologmottagning i eftermiddag. Läkaren var jätterar, lyssnade noga och antecknade, och sedan undersökte hon mig länge. Ingenstans fanns det en hinnsäck men jag var lite öm över ena äggstocken. Läkaren misstänkte ett eventuellt utomkvedshavandeskap och ville ta hcg-prov, men det gick inte där. Då ringde de Akutlabbet på Sahlgrenska som sa att de skulle ha öppet för mig och ta testet om vi skyndade oss. Läkaren tyckte egentligen att vi skulle kollat det är för flera veckor sedan, och att jag borde åkt direkt till Sahlgrenska, men så lät det ju inte när jag ringde dit. Vi slängde oss iallafall i bilen och åkte för att få testet taget. Nu bör jag få resultatet före fredag och om jag skulle få mycket ont i magen så ska vi åka direkt till sjukhuset.
Jag är givetvis ledsen och besviken, men jag tog ju testet för att jag misstänkte att något var fel. Hade jag testat och inte känt något annorlunda och det var positivt så hade jag ju börjat glädja mig. Nu hade jag inga förväntningar men visst kom det några tårar när läkaren sa att det inte fanns något i livmodern.
Så tyvärr tog det sig inte den här gången, och drömmen om ett barn till går vidare.

Kommentarer
Postat av: Ida

Ah, va jobbigt. Det är så tragiskt att det är så svårt att få tag i "rätt" ställe när sånt där händer. Hoppas du inte har alltför ont och repar dig snabbt... sen är det bara på´t igen. KRAM

2008-07-29 @ 20:13:50
URL: http://backafram.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh så tråkigt Julia!

Kramar

2008-07-29 @ 20:28:17
URL: http://karinj.blogg.se/
Postat av: Annica

Gumman!

Jag vet mycket väl vad du går igenom, har varit med om samma sak och dessutom fick jag en idiot till läkare :(

Kramar om

Tillåt dig att vara ledsen, många kramar

2008-07-29 @ 21:20:58
URL: http://[email protected]
Postat av: Jenny & Benjamin

Men gumman då. Och så är jag för långt borta för att ge dig en riktig kram...

2008-07-29 @ 22:27:53
URL: http://jennyonline.blogg.se/
Postat av: Nettan

Men vännen, fy vad tråkigt! Vet hur du känner, fick en massa mf förut i mina fertila dagar, och det är en förlust även om man känt på sig att nåt är knas.



Men hoppas kroppen återhämtar sig snart och så håller jag tummarna för att det går vägen nästa gång.

Många kramar

2008-07-30 @ 09:34:21
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: Karina

Åh, vad tråkigt :-(

2008-07-30 @ 17:38:03
URL: http://trebarnslandet.blogspot.com
Postat av: Jessica

Åh nej, vad hemskt att läsa! Önskar jag kunde ge dig en jättekram! Hoppas att det inte var utomkvedskap. Ni som fått jobba så för plusset, så blir det så här. Beklagar verkligen...



Kram

2008-07-30 @ 19:26:50
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Heléne

Stackars liten. Många kramar skickar även jag, och massor med förhoppningar att det ska gå vägen snart. Kom ihåg att det är tillåtet att sörja.



Kram Heléne

2008-07-31 @ 23:44:23
URL: http://haggmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0