Lite av varje

Tyvärr är vi fortfarande enormt förkylda, jag har varit hostig och snuvig sen strax efter lucia och börjar bli jättetrött på det. Maken fick åka in till Axessakuten i söndags morse med kraftig öroninflammation och Sanna, som faktiskt varit rätt pigg och börjat äta ordentligt igen, är helt svullen på ena sidan av kinden och hakan. Vi är lite oroliga över det, och det är så tydligt nu att vi nog vill kolla upp det. Men hon säger att hon inte har ont, så vi är kluvna. Jag sitter i telefonkö på sjukvårdsrådgivningen i skrivande stund.

Trots sjukor så har vi vågat oss ut en stund idag. Vi åt frukost på Köttbullekällarn och Sanna åt en och en halv köttbulle, drack en hel festis och satte i sig en hel chokladboll till efterätt. Vi passade också på att köpa vår nyårsoxfilé i Saluhallen, och när jag såg att Steibrenner & Nyberg hade mandelmusslor så köpte jag ett par sådana att ha till efterrätt idag. Jag ska fylla dem med rårörda hallon och lite vispad grädde, precis som min farmor brukade göra.

Igår kopplade jag in vårt gamla Xbox i min nyfriserade gillestuga. Inte för att man får sitta där nere och zappa själv så mycket, men det kändes ändå rätt mysigt, och när lillan somnat spelade jag och maken först lite Tetris och sen pluggade vi in det gamla nintendot också och spelade Super Mario. Det var mysigt.

Igår slutade jag amma. Sanna protesterade, men somnade ganska snabbt ändå. Vi har lovat henne en leksakshund som går och skäller när hon har slutat helt och blivit en "stor flicka". Men igår kväll, när hon skulle sova kröp hon intill mig och viskade: "Mamma, jag är ingen stor flicka än. Jag är bara liten." Men mamma var obeveklig, det var jätteskönt. Nu får vi se hur det går ikväll.

Och så några bilder på mina vackra amaryllisar. Varje år köper vi lite olika lökar och driver upp, det är ett vinternöje vi har. Detta är några av våra finaste i år:   

Jag sitter fortfarande i kö. Jag återkommer om det händer något nytt. Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Annica

Stackare, inte kul att må så.. Hoppas ni får klarhet i vad det är med lillfia.



Här är vi, peppar, peppar, friska. Just nu sitter alla, inklusive pappa H, på golvet och leker med en bilbana som vi tog hem från Orust. Ja, så länge de har kul så, och plocka bort så man kan gå där.



Kram och ha ett gott slut och ett gott nytt 2009..

2008-12-30 @ 16:01:45
URL: http://[email protected]
Postat av: Karin

Tråkigt att ni fortfarande är sjuka. Hoppas att ni snart mår bättre och att ni får reda på vad det kan vara med Sannas kind o haka...



Jättevackra amaryllisar - jag gillar den första allra bäst!



Tack för att du dämpade lite av min tv-ångest

Kram

2008-12-30 @ 17:04:51
URL: http://karinj.blogg.se/
Postat av: -ME-

Jag tycker allt det var lite sött sagt av henne, men hon ÄR väl rätt stor nu? Jag tycker du har härdat ut länge, själv gav jag upp J när han bet mig så blodet sprutade (fast då pumpade jag i 2 månader) och med R när hon ställde sig på alla fyra i mitt knä. Hon behövde ingen avvänjning hon var sååå tydligt färdig då. Kände mig som en leksak och kossa. Leksakskossa. s



Hoppas ni får en fridfull nyår trots sjukorna.

2008-12-30 @ 23:15:42
URL: http://vinterliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0