Min lilla pappa...

...har opererats idag. För fem år sedan fick han en ny höftled och var väl bra ett tag. Eftersom han har jobbat på byggen i hela sitt vuxna liv är han sned och vind lite överallt, har opererats för diskbråck och skall steloperera ryggen också om ett tag. Men det senaste året har han blivit sämre och sämre i höften igen och för några månader sedan beslutades det att han skulle opereras igen. De tog massor av tester och en mängd röntgenbilder, men det var svårt att sluta sig till hur mycket av höftprotesen som skulle bytas ut, men något var de tvugna att göra. Så igår kväll lades han in och han skulle opereras imorse. Mamma fick beskedet att ringa uppvaket vid sextiden ikväll för att höra hur det hade gått, men när hon gjorde det fick hon veta att han inte kommit från operation än. Tydligen hade de legat efter hela dagen, men han skulle ju opereras redan vid åtta imorse, så mamma blev lite orolig. Jag pratade med henne igen vid halv åtta och då hade han precis kommit ner och de höll på att greja med honom och de bad mamma ringa efter en stund igen. Mamma ringde mig när jag var på väg hem från dansen, då hade hon äntligen fått prata med både en sköterska och med pappa. Han hade opererats från tio på morgonen till sju på kvällen! Han hade förlorat mycket blod, men de hade återanvänt det på något vänster. Det visade sig också att protesen var helt av så de hade fått byta ut hela och borra och sätta nya plattor och grejor, så det hade ju varit en väldigt komplicerad operation. Antagligen måste han ligga kvar på intensiven hela natten och pappa var väldigt ynklig. Tror fasen det. Det kommer antagligen bli en ganska lång återhämtning den här gången, men förhoppningsvis blir han bättre i långa loppet.

I övrigt idag har vi dansat med Out of Line, men vi bestämde oss också för att börja dansa med Lineup4Dance så vi får lite snurr på att lära oss nya danser. Sedan kan vi träffas och mysdansa tillsammans någon gång i månaden eller så. Eftersom man kan dansa samma steg på lite olika dagar blir det antagligen inte att vi dansar allihop på samma dag och det kommer kännas tomt, så det är viktigt att vi håller igång vår egen grupp också.

Imorgon är sista dagen på pulverkur, sedan ska jag börja äta middag igen. Det ska bli underbart!!! Jag ska försöka köra någon slags GI-low carb, men det verkar för jäkla jobbigt och stenhårt ska jag ju inte köra. Jag hoppas att det ska räcka med linedancen och stavgång, jag vill ju ha en långsam men stabil viktnedgång. Fast inte alltför långsam, min tiokilosbelöning ska bli ett par vinterstövlar, så det är ju bra om det finns vinter kvar när jag gått ner...
Nu är det läggdags! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Åh, att det blev så för din pappa. Hoppas höften håller super den här gången. jag har bytt ut båda mina och de funkar kanon.

Så hemskt att det blev en så kompliserad operation. Hoppas han mår bättre idag.

roligt med Sanna, att hon pratar så mycket.:)

De är så härliga.

Stor kram till dig.

2008-08-26 @ 16:22:57
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0