What a difference a night makes....

...six undisturbed little hours....
Vad gott jag har sovit!!! Det var mycket på jobbet igår kväll igen, jag var hemma vid halv tolv. Släppte ut katterna och gick upp till sängen. Kollade på M*A*S*H och slösurfade, beställde lite grejor på Ellos. Släckte till sist lampan vid halv två och somnade som en stock. Sov helt ostört och vaknade tio minuter innan klockan ringde. Kan inte minnas när det hände sist! Kanske rentav att det aldrig har hänt! Solen strålade bakom rullgardinen, så jag dansade ner för trapporna och tog en dusch. Gjorde en proteinsmoothie och drack den i sängen medan jag såg på nyheterna. Eftersom det såg ut som vår ute strök jag mina nya linnebyxor och grävde fram ett par vita ballerinaskor ur garderoben. Gick på pigga, utvilade och totalt avstressade fötter till bilden och åkte till jobbet.
Det var löjligt lugnt på jobbet också, så vid ett åkte jag hem igen, jag skämdes nästan inte alls.
Så nu sitter jag och slösurfar i sängen, köpte en McD-lunch på vägen hem (det skäms jag för) och ska kanske rentav ta mig en liten tupplur innan jag hämtar min väninna vid bussen. Sen är det Girls Night Out!
(Det är egentligen en efit idag, men jag har tagit så tråkiga bilder så jag får se om jag fortsätter. Det kanske bli en "best of" i så fall!

Ha en skön fredag!


Kommentarer
Postat av: Ida

Om det är någon som ska skämmas, så är det JAG. :-) Äter McD minst en gång varje dag jag jobbar. Kör ju dit allt.

2008-04-13 @ 10:12:42
URL: http://backafram.blogg.se
Postat av: Jessica

Åh, jag blir pigg, glad och får vårkänslor bara av att läsa ditt inlägg. Tänk... vilken dröm. Vakna, utvilad, solen lyser in, duscha i fred, sitta vid ett tyst köksbord. Ååhhh... drömmer mig bort.

Jag sov tre timmar i natt. Vaknade till gnälliga barn. Men imorgon är en ny dag. I natt ska jag sova stenhårt, så det så!

Jag hittade inte din topp. Letade faktiskt massor men utan resultat. Förlåt.

2008-04-13 @ 20:46:25
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0