Kan inte mms-blogga längre...

Det är synd, för jag har två fina mobilbilder jag vill dela med mig av... Hoppas det kommer igång igen snart!
Den ena är en bild av Sanna och mormor när de tittar på hästar och den andra är en bild från maken igår när han och Sanna var ensamma hemma och lilltjejen var väääldigt busig.
Så här stod det i ett sms jag fick igår medan jag var och dansade:
~Sanna stod jättesnällt och diskade. Efter några minuter kommer Sanna och säger: "Pappa, Sanna sölat..." "Har du sölat lite?" "Sanna sölat mycket..." Då gick pappa med oroliga steg ut i köket, och jovisst, vår dotter vet skillnaden mellan lite och mycket...~
Tydligen så hade fröken fått tag i flaskan med diskmedel, det var vatten och skum och stora fläckar grön yes över hela golvet... Så det var bara för den ömma fadern att ta tid skursvamp och mopp och torka upp det. Han försäkrade mig att han inte hade blivit arg, det var ju faktiskt han som lämnat henne oövervakad... Mest var han nog så glad att se henne efter sin bortavaro att hon kunde komma undan med nästan vad som helst.

Ikväll är det jobb som vanligt och min vanliga tisdagskollega sviker mig. Jag får jobba med hans bror istället, och för att undvika pizzaträsket tar jag med mig grejor till en kycklinggratäng. Jag ska testa att göra den på fullkornsris. Egentligen ska det vara jasminris, men då kan det lika gärna kvitta tycker jag. Fokus på hälsan!

5 poäng redan den här veckan förresten. Två igår från dansen, 1 poäng imorse för promenaden till dagis, och två till efter dagis för en långpromenad på 50 minuter. Heja mig!

image352

Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja det går fort när man vänder ryggen till. Imorses vände jag ryggen till. Nyvaken vid 6 på morgonen satt Seth & Emma i sängen o lekte. Jag gick på toaletten och när jag precis skulle dra ner byxorna hör jag en duns. Emma ramlade ner från sängen. Hon verkade inte ledsen så det gick bra men ändå.
Det var Seth som försökte lyfta i Emma i lådan. Han lyfte i hennes huvud, livsfarligt. Så jag lyfte i henne. Nu välter hon den och försöker krypa i för att åka mer ;)

2008-04-15 @ 13:22:21
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Karin J

Ja. Kycklinggratäng låter gott. Hur gör man den?

Vad är det för poäng du räknar? Förlåt om du har skrivit och jag har missat...

Kram K

2008-04-16 @ 05:54:15
URL: http://karinj.blogg.se
Postat av: Heléne

Japp, det där med diskmedel har mina barn också roat sig med. Man får försöka komma ihåg det, och möjligtvis hämnas med att ta upp det i bröllopstalet - eller kanske ge deras barn en stooor diskmedelsflaska om sisådär 25 år!

Superduktiga du med pointsen! Själv startar jag mitt nya liv varje måndagmorgon, och avslutar det varje måndagseftermiddag. Du kan få ha mig som avskräckande exempel...

2008-04-16 @ 21:57:24
URL: http://haggmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0