Bättre idag

Idag gick det lite bättre med inskolningen. Jag pratade länge med Jenny igår och fick lite råd och tips, bland annat att jag skulle ha med mig en bok så jag ser ut som jag gör något och inte bara sitter och tittar. Så när vi kom in och Sanna stod och tvekade lite i dörren så gick jag och hängde upp min jacka och gick sedan ut till soffan. Sanna sa inte så mycket, det kom väl ett litet Mamma? men sen fick Sara hjälpa henne av med kläderna och sen kom hon in i lekrummet och styrde rakt på leksakerna. Där satt hon och lekte i en dryg halvtimme tills det var dags för samling. Då ville hon inte vara med längre. Hon grät och ville upp i mitt knä. Sara försökte tvinga in henne i ringen men hon kämpade emot så till slut fick hon komma upp till mig iallafall. Hon blängde bara på frukten de försökte ge henne och ville inte sjunga med i sångerna, men hon valde ett hus i sånglådan iallafall. När samlingen var slut kom Sara upp i soffan till oss och tog fram några böcker. Sanna ville gärna att jag skulle läsa, men Sara fick också vara med lite. Sen plockade Sara och de andra barnen fram duplo och bilar som de svischade iväg över golvet med, och en sådan lek kan ju min unge inte motstå. Men det slutade med att hon samlade upp alla bilar och gick och bar på dem istället och så var den leken slut. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt var alla barnen bara borta och Sanna med dem. Hon hade följt med en annan flicka in i ett annat rum som låg i andra ändan av avdelningen och där var hon i över en halvtimme utan ett pip. Sedan var det dags att gå hem men det ville damen inte. Så jag fick locka och lirka med henne och till slut följde hon med mig. Imorgon ska jag gå iväg för första gången och jag bävar. Håll tummarna för oss.
Väl hemma åt fröken en hel burk spaghetti och köttbullar, två kakor och en åttondel av min fryspizza. Så hon var väl hungrig. Men jag kunde inte få henne att sova alls. Så till slut gav jag upp. Hon har varit i fin form hela eftermiddagen och somnade vid åtta. Imorgon skall vi åka direkt till morfar efter dagis där Sanna får vara tills maken kommer och hämtar henne.
På fredag siktar jag och Jenny på att åka till Ullared. Då ska jag passa på att köpa lite inredningsdetaljer till vardagsrummet. Maken har lovat att vi ska måla det innan jul. Tjoho!
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0