Invited to Labero

... det var jag och maken igår kväll. Med Timon's odödliga ord: Slemmigt men mättande. Han är jätteduktig givetvis, men jag föredrar enkla tricks som duvor och kort än leviteringar och annat. Men mycket är ju show. Det var ändå roligt att se och maten var jättegod.

Idag hade jag mysdag med Karin och Paula. Vi möttes i stan och shoppade lite (skörden blev tre tunikor och en kofta) och sedan åkte vi hem till Paulas nya hus och hade Heroes-maraton. Det var mycket mysigt, och gott. Vi köpte med oss mackor från Subway och sedan fanns det även diverse snacks och Paulas hemmagjorda julgodis att mumsa på också. Men Sanna hade längtat väldigt mycket efter mig och var glad när jag kom hem. Det är trevligt att vara efterlängtad och populär.

Imorgon måste vi ut och köpa nya badbyxor till Sannabus. Hennes gamla är alldeles för små och så kan vi inte ha det när vi ska åka på badsemester till Danmark på onsdag. Hoppas bara att hon tycker det är roligt där. Annars kan det bli sega dagar, för Fredrikshavn är ju ingen metropol direkt. Men vi har ju bilen med oss, så vi kan ju åka på utflykt också om vi vill.

Dansen i vår plågar mig. (Dramatiskt va?) Jag vill så gärna fortsätta men det finns bara ingen kurstid som funkar. TRE klubbar inom köravstånd, men icke. Det finns en lokal att hyra på jobbet, men kan vi lära oss själva? Jag tänker på det nästan hela tiden, försöker hitta en lösning. Jag avskyr mitt schema, det sabbar allt. Tar tid från min familj, ställer till det med min hobby, strular med min hälsa. De oregelbundna tiderna får mig att sova dåligt och jag äter ännu sämre. Okej, det är inte jobbets fel, men när man inte har schemalagda raster äter man när man får tid och då får det gå undan. Det har blivit alldeles för mycket pizza i höst. Jag avger inte nyårslöften av princip, men jag ska anstränga mig för att gå ned i vikt och bli bättre på att ta hand om mig själv. Jag dammade av crosstrainern härom dagen och det var härligt! Prioritera, prioritera, prioritera. Det är det närmaste jag kommer ett nyårslöfte.

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0