Det luktar höst!

Imorse var det sådär höstdisigt och fuktigt ute. Det finns en särskild lukt sådana morgnar, mustigt på något sätt. Multnande löv och fuktig bark och svamp. Jag är galen i att ta höstbilder, men i år tycker jag att utbudet har varit lite tråkigt, bara gula löv överallt. Men jag har allt hittat lite röda och orangea toner också, så nu tänker jag plåga er med mina höstalster:
      

När det var dags att promenera till dagis frågade Sanna: När ska jag få cykla till dagis egentligen?
Vi har velat vänta tills hon blivit säker på att bromsa och så, men hon har övat ganska mycket det senaste så jag tänkte att det nog var dags att försöka. Och så stolt hon var! Det gick verkligen jättebra. Jag fick putta på i uppförsbackarna, men hon bromsade när det gick nedför och klarade att cykla hela vägen. Och det gick bra mycket fortare än vanligt, så hon får väl fortsätta göra det så länge hon tycker det är roligt.  

Igår åkte jag och barnen ner till Kungsbacka för att hälsa på Paula, Claudia och Vincent. Det går lite upp och ner när tjejerna leker, men igår gick det ganska bra. Paulas granne Frida och hennes lille Oscar var också inne, men tjejerna hade systematisk bortstötning av den stackars lille grabben. Jag hade varit på Panduro och köpt lite fler ansiktsmasker och hade också packat med mig gauchefärger och glitter, så tjejerna fick vara lite kreativa en stund:   Dessvärre innebar det att det efter pysslet inte bara var glitter på maskerna, utan även över hela köksbordet och även tjejerna, så flickorna fick hoppa i badet. Under tiden passade vi på att jämföra killarna:   De komer krossa hjärtan en dag, det är de mycket partiska mödrarna överens om!

 

Imorgon är det dags för mammapromenad igen, i Gunnebo den här gången. Glömmer jag inte kameran så är det risk för fler höstbilder i en nära bloggframtid! Stay tuned!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0