Aj aj aj

Snacka om att spenderbyxorna åkte på idag... Jag har inte (och tänker inte) informera maken vad jag shoppade idag. Framförallt inte för hur mycket. Vi kan väl bara konstatera att det var liiite mer än jag hade tänkt mig. Om man dessutom räknar snitt per butik... nja, jag är ju inte så snabb nu för tiden. Tre butiker på en och en halv timme, det var så mycket jag hann med innan jag avnjöt en trevlig lunch med Lisa på Jensens Böfhus.
Rustad med kryckor och ryggsäck började jag på Panduro. För att tvinga mig själv att ta det lite lugnare, särskilt nu när det börjar bli varmt igen, så har jag planerat att göra varsitt halsband till Sannas fröknar nu när hon byter avdelning. Jag vet inte om det är något som kan uppskattas, men nu tänker jag göra det iallafall. Så jag köpte på mig pärlor och hängen och tråd och pryttlar. Sedan köpte jag också lite grejor som jag kan plocka fram till Sanna under regniga dagar, bland annat tre masker Ansiktsmask halv 18x9cm Ansiktsmask barn 13x15cm Halvmask katt 18x17cm samt några porslinsfigurer. Jag skulle köpa helt vanliga vattenfärgspenslar också, men de var svindyra så det får bli en leksaksaffär vid tillfälle istället.
Sedan vaggade jag vidare till Lindex för att titta på en bikini. Jag var redan helt slut så jag bad om hjälp från en mycket rar expedit som hjälpte mig exemplariskt. Det fick ju bli stora avdelningen, och vi kan väl konstatera att brösten har växt rätt rejält. Köpte medvetet större trosor med tanke på att magen kommer växa i två månader till. Den finns inte på bild på Lindex hemsida och ni kan ju bara glömma att det kommer en bild på mig i den, vi kan väl bara konstatera att den är svart och i storlek flodhäst. Passade också på att köpa tre svala klänningar till Sanna, det var bra rea på Lindex just nu. Och hon behöver lite lekklänningar att ha till dagis så jag är nöjd.
Till sist tog jag mig bort till The Body Shop och köpte en Peppermint Cooling Foot Spray . Jag är inte särskilt förtjust i pepparmintsdoft, men jag tror att elefantfötterna kommer behöva hjälp nu när den underbara värmen kommer!
Och sedan var klockan nästan tolv och jag gick till Jensens för att möta Lisa. Alldeles utanför mötte jag min gamla mattelärare från gymnasiet, Björn B. Trots mina uppenbara brister inom matematiken kom jag och Björn alltid bra överens och han har kikat in till mig på jobbet lite då och då. Någonstans i bakhuvudet mindes jag att Lisa och jag pratat om Björn, så när han frågade vad jag gjorde i stan så sade jag att jag skulle äta lunch med en av hans gamla elever. Han mindes henne så han stod kvar och väntade med mig tills hon kom. Det var lite roligt faktiskt.

Nu ikväll har mormor och morfar varit förbi och hälsat på, Sanna var i sjunde himlen. Hon lekte och busade och rusade omkring helt speedad. När vi satte på Allsång på Liseberg kontrade hon med att högt sjunga sitt senaste nummer, "Snicken". Det är ledmotivet till Emil i Lönneberga hon sjunger, och jag ska ta och filma henne någon dag. Än så länge hoppar hon hej vilt mellan verserna, men hon klarar det rätt bra. Min favoritdel är när hon sjunger: "Snickeboa toppfallela å snickeboa toppfallelej". Mormor smälte.
Sanna har också börjat prata om att hon skulle vilja bjuda hem några barn från dagis någon dag, helst Agnes eller Moa. Jag har pratat med Moas mamma om det, de bor bara en gata bort så det ska nog inte vara omöjligt. Agnes föräldrar och jag hämtar dock på helt skilda tider, så imorgon ska jag lägga en lapp i Agnes fack och fråga om vi kan få till en lekträff för tjejerna. Hoppas bara inte de tycker att jag är helt mysko. Vi får väl se om de hör av sig.

Imorgon har jag sjukgymnastik klockan tio och sedan ska jag nog parkera mig i skuggan och pyssla halsband. Får se hur detta projekt blir, jag kanske rent av har tagit mig vatten över huvudet. Men så länge det hindrar mig från att skura toalettväggar, tvätta dörrar eller målar byråer så får det väl anses som ett bra projekt. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilket bra köp nu när du verkligen behöver varva ner! Jag hade blivit väldigt glad om jag varit personal på en förskola o fått något sådant!



Hade ingen aning om att det fast deospray för fötterna! Man lär sig något nytt varje dag ;)

2009-06-23 @ 06:23:34
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej, halsband är väldigt uppskattat. Dels för att man kan använda det och sen för att det inte tar plats och dammar när man inte använder det. Så lycka till med projektet.

Kram

2009-06-23 @ 08:21:30
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0