Juligen?

Känner mig trött och ledsen idag. Jesper gallskriker om jag inte bär omkring honom och han sover i tiominuterspass. Lätt att få något gjort då. Behöver desperat få plocka och dammsuga här hemma, men ingenting blir gjort. Igår när jag hade Sanna hemma ropade hon "Mammaaaa!" tre gånger i minuten. Klockan fyra på eftermiddagen var jag färdig att hoppa ut genom fönstret. Vi försökte göra ett pepparkakshus, men det tog flera timmar för jag var tvungen att avbryta och ta Jesper istället. Känns så orättvist mot Sanna. Vill bara gråta hela tiden.
Det är ju snart jul också sägs det. Jag har ingen aning, det känns inte så. Ingen julstämning alls. Knåpade ihop en dörrkrans idag när Jesper sov två minipass, men det håller inte min vanliga klass och jag är inte ett dugg nöjd, men kan inte komma på hur jag vill ha den.
Sen har vi det där med julklappar också. Vi är färdiga med allt i stort sett och maken och jag ska inte byta med varandra iår utan köpa ett tv-spel till familjen istället. Känns inte kul det heller. Jo, kul med tv-spel, men inte att inte få något särskilt av maken. Men jag tror han tycker det är skönt att slippa gå ut och köpa julklappar.
Och om man uttryckligen ber någon att inte köpa en specifik sak som man vill köpa själv och personen gör det ändå, får man bli ledsen och arg då utan att man ska anses vara löjlig? Verkar inte så. Åt helvete med den här julen.


Kommentarer
Postat av: -ME-

Aouch! Låter som en redig blues för tillfället. :( Om man uttryckligen ber om att få köpa x själv och nån dumskalle utan öron shoppar ändå och det inte är 100% klockrent rätt, då ber man om att få kvittot så man kan göra om, göra rätt. Har man sagt till innan så har man. Och nötet har INTE rätt att sura.

2009-12-08 @ 16:32:04
Postat av: Paula

Vet du vad - gråt när du känner att du behöver och säg ifrån till de som förtjänar det! Stå på dig, gumman. Kram!

2009-12-08 @ 18:17:47
Postat av: cecilia

KRAMA

2009-12-08 @ 18:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0