Skelögd

Attans grävling vad trött jag är ikväll. Jag har sovit dåligt den senaste veckan och det börjar kännas. Men trots att jag är så trött så ögonen grusas så kan jag inte komma till ro och somna. Jag kom hem från jobbet för en halvtimme sedan, det var en hyfsat lugn kväll med besök från en gammal klasskamrat som kom med en påse full med äpplen,
Imorse gick jag med Sanna till dagis och sedan traskade jag hem igen, vilade en stund framför tv:n och vid elva kom Lukas mamma Linda och vi gick ut på promenad. Vi knatade runt i en timme, hämtade lunch på Johanssons och gick hem och åt. Sedan hem till pappa en snabbis innan jobbet för att kolla till honom och hämta röken. Maken var nämligen ute och fiskade i söndags och kom hem med makrillar. De två största fick mamma och pappa och jag har tre små i frysen. Två av dem ligger nu på saltning och ska rökas imorgon eftermiddag om jag bara kommer ihåg att köpa hem t-röd.
Jag har förresten haft en stegräknare på mig idag ända sedan jag gick med stumpan till dagis. Det blir ett par steg när man räknar in långpromenad och det eviga springet på jobbet. 17600 steg på ett ungefär, det är rätt bra om jag får säga det själv. Jag ignorerar fortfarande vågen i källaren, men söta Karin har iallafall sagt att det syns lite på armarna så det får jag väl hoppas. Förutom Karin har min kollega Christian också nämnt att han tycker att jag har gått ner i vikt, men så värst mycket kan det ju inte vara för då hade väl fler sett det.

Kvällens mest klockrena citat kommer ändå från min gamla klasskamrat: "Kondis? Det är ett ställe där man köper kakor!"

Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0