Å-E-Å-E-Å

Intressant rubrik va? Jag har en poäng, jag lovar. Och poängen är: Nödrim! Det slog mig idag när jag visslade igenom Gnistängstunneln och lyssnade på Tio klassiker klockan tio. Journey's gamla dänga Don't stop believing spelades. Bra låt i största allmänhet. Men raderna "Some will win, some will loose, some were born to sing the blues"? Klassiskt nödrim. Och ju mer man tänker på det, desto roligare blir det. Vilket för mig till rubriken på dagens blogg: Å-e-å-e-å, vi är guuuula blå. Svenska damlandslagets egen låt. Stackars tjejer. Men när det handlar om landslagslåtar skvätter nödrimmen friskt åt alla håll. Eller vad sägs om omskrivningen av Lotta Engbergs melodifestivalbidrag Fyra bugg och en coca cola: Bogaloo dansa rock'n'rolla. Jeez. The list goes on and on. Är det någon därute, förutsatt att det här någonsin blir läst, som har några sköna exempel på nödrim? Svenskt eller engelskt spelar ingen roll.

Inatt har vi barnvakt. Nu när jag kom hem efter dansen sov min käre make redan gott. Men det gör inte så mycket. Jag får ha fjärrkontrollen för mig själv och kan således, även om jag kommer förneka det vid direkt konfrontation, se kvällens inspelade avsnitt av Top Model och CSI. Kvinna, ditt namn är svaghet. Eller nåt.

Imorgon är det säsongs-och för alltid-avslutning av Gilmore Girls. Dubbelavsnitt. Och jag jobbar! Vem var det som uppfann videon? Han ska ha en köss! Jag har sagt det förut men det tål att upprepas: Jag vill vara Lorelai Gilmore och bo i Stars Hollows. Varför känner skådespelare alltid att de vill ha nya utmaningar när serien är som bäst? Lägg av! Ni kan spela in filmer på semestern. Och vem behöver fritid? Lauren, Alexis, jag ber er på mina bara knän: Tänk om! Jag lovar att alltid vara er trogna, att aldrig ladda ned programmen i förväg, att se alla reklamavbrott och köpa produkterna så ni kan få bättre betalt, att köpa alla DVD-boxar och ändå se alla repriser på TV. Snälla?
När jag ändå nämner DVD-boxarna: det fanns två saker jag önskade mig i födelsedagspresent, fotvård och första säsongen av Gilmore Girls. Okej, fotvården fick jag (tack mamma). Jag fick jättemånga fina saker, min underbara slappedag, spännande böcker osv. Men ingen box. Ibland tror jag inte att min familj verkligen känner mig. Jag får skriva till tomten istället.

Nej, nog babblat för en kväll. I've got a date with the remote control. God natt och sov så gott! Och glöm inte att tänka ut lite schyssta nödrim!


Kommentarer
Postat av: Karin J

Jag gillar också Gilmore girls... gillar förresten min ipod också...
Mitt bidrag:
"Det var en önskedröm men jag måste medge
att när jag vaknade vakna jag med glädje"

2007-09-12 @ 07:20:38
URL: http://karinj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0