Tiden rinner iväg

Märkligt att man kan känna att tid både går långsamt och väldigt snabbt. Fyra dagar kvar, det var inte längesedan jag skrev att det bara var 44 dagar kvar och hur fort det gått. Samtidigt går jag runt och vankar här hemma, känner mig märkligt rastlös på något sätt. Skulle gärna sitta i källaren och greja med lapptäcket, men så fort jag gör det så kommer det en liten treåring och är nyfiken och vill vara med. Och även om jag låter henne prova det mesta så känns symaskinen lite för farlig för små fingrar. Nu har hon visserligen lekt väldigt bra själv hela morgonen, så jag ska nog smyga ner och se om jag inte kan få klippt till lite fler lappar iallafall!

Känner inte så mycket annat annars, en del sammandragningar förstås men inga andra indikationer på att bebis skulle komma tidigare än beställt. Är väldigt hungrig och trött hela tiden, men har ingen lust på mat ändå. Skulle väl vara skräpmat då, men det försöker jag låta bli. Sova skulle jag kunna göra hela dagen, men då blir nätterna helt paj så jag försöker hålla mig vaken, men lägger jag mig med en bok eller tidning i soffan så däckar jag direkt...

Igår fick jag tag på ett par sköna mysbyxor, ett par vita. Kanske inte världens bästa färg, men jag får hoppas att jag inte sölar ner dem med en gång. Små flaskor med schampo och sånt köpte jag på Apoteket, det tar inte så mycket plats i necessären. Tyvärr fanns inte den amningströjan jag ville ha på H&M på Backaplan, jag sparkar mig därbak för att jag inte köpte två när de fanns i Nordstan! Ett par nya pocketböcker blev det också.
Så igår kväll började jag plocka fram saker till bb-väskan. Håller på att tvätta underkläder, har hört att det är skönt att fortsätta ha mammatrosor på sig medan snittet läker. Jag ska packa ner min favoritpyjamas också, de ligger också i tvätten. Bebiskläderna har jag redan valt, men de ligger fortfarande i vaggan. Andra saker är det lite för tidigt att packa känner jag, som kameran och mobilladdaren. Däremot har jag tankat på mitt kontantkort så det är avklarat och kamerabatteriet borde jag kunna ladda upp också för säkerhets skull.

Nu ska jag gå till frysen och hämta lite isbitar, det är det enda som är riktigt gott just nu, att knapra på is. Ja, jag vet att jag är skum! Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Annica

Hej hjärtat!!

Är det på torsdag det stora sker? Tänker mycket på dig men då livet inte vill som jag vill med tid och sånt bjafs, så hinner det inte bli mer än en tanke. Tänk att få snusa på bebis igen, har en granne som har en fem månaders som jag lånar ibland ler

Du kommer klara både snitt och livet som tvåbarnsmamma galant...kram

Många varma kramar Annica

2009-08-30 @ 19:18:16
URL: http://anki72.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0