Stor bebis!

Det känns verkligen inte som om bebisen kan växa mer! Fötterna ligger och petar bakom revbenen och den stackars blåsan ska vi inte tala om! Undrar om bebis kommer vara större än storasyster när hon föddes, trots att h*n kommer ut16 dagar tidigare? På torsdag är det besök hos barnmorskan, ska bli intressant att se hur magmått och vikt ligger. Men det är inte min vanliga bm, utan den jag hade när jag var gravid med Sanna, och jag tycker inte särskilt mycket om henne. Men det är ju förhoppningsvis bara ett rutinbesök som borde vara snabbt överstökat.

Min make fick sig ett fräs idag. Han skulle iväg och spela tennis med PH efter frukost. Medan vi sitter och äter piper hans mobil till flera gånger, den behöver laddas. Direkt efter frukosten packar han sin väska och ska sticka iväg. Då tittar jag på honom och frågar om han verkligen tycker det är en bra idé att cykla iväg och spela tennis i Länsmansgården och ha en nästan urladdad mobil när hans fru är höggravid? "Ska du föda idag då?" blir hans lite syrliga svar, och nej, det har jag ju inte tänkt, men allt kan hända även om jag inte tror det. Han behöver greppa att det är en bebis på gång här. Den här veckan har han på kvällstid fiskat och spelat tennis samt varit ute och fiskat både fredag och lördag förmiddag i ett antal timmar. Nu när han jobbar behöver vi honom hemma, både jag och Sanna. Nej, vår relation är inte bra just nu och jag vet att jag måste ta tag i det, men jag VILL INTE vara gnällig och hålla på och klaga på honom. Jag vill ju att han ska ha sina intressen, men samtidigt vill jag att vi, hans familj, och då i synnerhet vår dotter, ska vara hans intresse. Karlslok!

Kommentarer
Postat av: Annica

Hej hjärtat!

Det är inte lätt, samtidigt som man förstår S så är jag helt införstådd med det du känner, och det är ingen dans på rosor att vänta kidz..

Hoppas det löser sig för er, kramar till alla

2009-08-09 @ 13:14:14
URL: http://anki72.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0