Retar man tjuren får man hornen!

Det hörde jag på tv i helgen, minns inte sammanhanget, men det passar bra så det tänker jag köra med nu!
Jag börjar nämligen bli lite ilsk. Besiktningsmannen var här i onsdags för att kolla skadan efter vattenläckan. Han sade att vi kommer behöva riva upp hela golvet i källarvåningen, cirka gurka åttio kvadrat. Om försäkringsbolaget godkänner skadan och ersätter den så vill vi att en firma ska komma in och ta hand om golvrivande, tork och uppbyggnation. Men frågan är hur länge man ska vänta på det? Besiktningsmannen sade nämligen att han hade så himla mycket att göra, men att han skulle försöka få iväg protokollet på fredagen. Maken sökte honom både torsdag och fredag, men fick inte tag på honom. Han mailade också. Idag ringde jag försäkringsbolaget, de har inte fått något protokoll. Då sökte jag besiktningsmannen, han svarade inte. Ringde hans chef, han var på kurs, men en ersättare svarade. Han rådde mig att ringa killen, men när jag sa att vi har försökt så tyckte han att vi skulle maila. Det har vi också gjort, sade jag, och då tyckte han att vi skulle skicka ett sms. Det gjorde jag, men inte har han svarat på det heller. Jag tänker ge honom en chans till att svara imorgon, annars ringer jag hans chef. Hjälper inte det så ringer jag huvudkontoret. Det luktar därnere, jag är orolig för Sannas hälsa. Har man så jäkla mycket att göra får man antingen sätta in mer folk eller jobba över! Tänk om maken skulle säga till Vägverket att "Tyvärr, jag hinner inte kolla den där bron idag, jag gör det nästa vecka". Då hade han fått foten fortare än kvickt. Hur länge är det rimligt att vänta egentligen? Muuuuu!


Kommentarer
Postat av: Malin

Fy så tråkigt!!!! Hoppas det löser dig fortare än kvickt!! Vad det gäller dilemmat har jag berättat lite vad det gäller på bloggen nu i alla fall. Är försiktig då jag tror de läser den... vill inte att någon ska känna sig utlämnad kramiz M

2009-02-02 @ 23:04:39
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Karin

På dom bara!

Hoppas att det löser sig fortast möjligt



Elliot verkar tycka det är rätt okej med bebis - jag vet dock inte hur mycket han förstår. Han frågar tex ganska ofta om den har kommit ut nu...

2009-02-03 @ 07:07:05
URL: http://karinj.blogg.se/
Postat av: Jessica

Som om man inte hade nog att tänka på, irriterande gubbe! Hoppas du fått tag i honom nu. Kram

2009-02-03 @ 09:39:25
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Nettan

ja hua ja, vattenskador måste ju tas om hand snarast för att undvika mögel. Sjukt att vissa bara tycker att sånt kan vänta. Morrar lite för din räkning.

Buss på'n bara, så där ska de ju inte få hålla på!

2009-02-03 @ 11:18:17
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Jag har aldrig haft så innan, men det låter ju onekligen som min matsedel och stress finns det gott om. Jag har tänkt ge det veckan ut, försvinner det inte måste jag kolla upp det, men kan ju inte ha så här ont varje natt.



Seth o Emma har klarat sig med ganska korta dagar, enligt schemat hamnar vi på 30-33 timmar i veckan men vi hämtar tidigare minst tre dagar i veckan. Men förmodligen kommer det bli mer sen, jag får ta det när det kommer. Det är ju bra med skolan när man kan plugga på kvällar o helger.



MEN det dumma ät att jag aldrig vet tiderna från skolan i tid. Dagis vill ha minst två veckor i förväg o skolan lämnar2 dagar före. Fattar inte att det inte är fler som klagar, många har ju barn.



Har du fått tag i gubben?

2009-02-05 @ 07:11:42
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0