Helg... IGEN?

Veckorna flyger ju fram! Hinner knappt med någonting tycker jag.
Idag har jag och Sanna varit hemma hos Claudia med familj och lekt lite. Det var längesedan vi sågs, men tjejerna lekte ändå rätt så bra med varandra. Men det är inte alltid så lätt att vara tre och sams, så jag tyckte att det gick bra. På vägen hem handlade vi på Coop Backaplan. Jag gillar inte riktigt den butiken, men vi skulle inte ha så mycket. Men som alltid ska Murphy ha ett finger i spelet, så naturligtvis fick jag avstämning. Men Sanna var jätteduktig, hjälpte till att lägga upp varorna på bandet och smet inte iväg, så det var ju skönt. Men hon var rätt mör efter en intensiv lekdag, så direkt efter middagen gick vi upp och lade oss och hon somnade som en stock.

Måndag till onsdag i veckan som gick hade maken kurs på riktigt anständiga tider, vilket innebar att han inte bara hämtade på måndagen utan både hämtade och lämnade på både tisdagen och onsdagen. Jag tror han tyckte det var kul att få göra det, det är ju inte ofta han kan lämna. Men på måndag kommer ett riktigt eldprov: Sanna har tandläkartid tjugo över åtta på morgonen. Jag gjorde det klart för maken redan när jag var gravid med Sanna, att jag tar gladeligen föräldramöten, läkarbesök och allt annat, men han måste ta med barnen till tandläkaren. Det är knappt att jag klarar av att gå dit när jag ska undersökas, jag är likblek och hyperventilerar och även om mina senaste tandläkare har varit underbara så är detta en av få saker jag inte pallar. Och jag vill absolut inte föra över denna skräck på mina barn, alltså får pappa göra det. Han har redan börjat förbereda henne, pratar om att de ska gå dit och vad de ska göra, och varje gång vi borstar tänderna så får hon visa hur stort hon ska gapa för tandläkaren. Och jag hoppas innerligt att det ska gå bra!

Igår var jag iväg på BabyBarn-mässan. Jag träffade Jenny och Benjamin och Jennys syster med barn därinne, men jag var nog bara där lite över en timme. Visst fanns det mycket fina barnkläder och sånt, men eftersom jag inte är så värst intresserad av sånt så blev det inget köpt. Men det var underbart att få träffa Jenny och Benjamin igen! Fast Sanna blev hemskt avundsjuk när jag berättade på kvällen att jag hade träffat dem, hon ville också åka och göra det! Numedengång! Snorpan...

Imorgon laddar maken för Vasaloppet. Från soffan givetvis. Själv har jag svårt att se vad som är så intressant, men var och en blir ju salig på sin fason. Själv ska jag, om inte energin sviker mig, försöka städa litegrann och vika tvätt. Börjar bli rejält less på att bo i ett bygge, det går ju inte att hålla ordning! Dessutom har jag och Sanna börjat bygga kojor, vilket är underbart barnsligt, men det påverkar ju utrymmet i vardagsrummet när alla matsalsstolar står framme huller om buller med ett stort överkast över och alla soffkuddarna, dvd:skivorna, leksakerna och diverse filtar i en salig röra under. Men det är roligt!

Hade lönesamtal i onsdags, jag är nöjd. Jag vet att jag inte har presterat på topp den senaste tiden, men det gör inget. Vi klarar oss bra, och så länge som jag vet att jag är en bra arbetskamrat och duktig på att hantera kunder så klarar jag mig bra.

Har känt mig lite ur fas ikväll, fick en blodsockerdipp efter jag hade handlat. Är inte riktigt uppe ur den än, men det är dags att sova så jag får planera för en rejäl frukost imorgon bitti istället! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Karin

Ah, kojor is the shit. Jag var koj-galen som liten. Minns hur jag satt i min koja och lyssnade på publikljuden från tipsextra-matchen, lördagskänsla.

Man var lättroad :-)

2009-03-01 @ 11:05:38
URL: http://pixelochprosa.wordpress.com
Postat av: Jessica

Var det baby-barn mässan denna helgen? Jag tyckte det stod wellnesmässan överaltt i stan när jag åkte till praktiken i fredags. Trist att jag missade den... men det kommer ju fler år. Blodsockerdippar är hemska, jag får sådana jätte lätt nu förtiden. Hu..

2009-03-01 @ 11:11:45
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: -ME-

Vi övningsröntgade med en tom toarulle innan första tandläkarbesöken och det var succé - testa! Det är ju lite märkligt att ha en pryttel i munnen att bita på och få det där röret tryckt i ansiktet. Men det gick hur bra som helst och tdl var klart imponerad när barnen berättade att vi övat hemma. :p



Bo i bygge suger. 'skulle kunna lägga till VAD här men avstår av estetiska skäl'

2009-03-01 @ 11:19:09
URL: http://vinterliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0