Jävla snö

Ursäkta, men det där kom från hjärtat. Igår föll det ca två decimeter blötsnö från halv tre på eftermiddagen till halv nio på kvällen. Eftersom vi arbetar i ett hus där det rör sig mycket folk så måste man skotta. Kollegan Richard körde plogen, ett klent sattyg som inte klarar av att skotta för mycket på en gång, utan måste hyvla bort snön lager för lager och som även gärna kör fast så man måste lyfta den rätt. Inget jobb för mig med andra ord, särskilt som jag aldrig kört sattyget heller. Därför skottade jag trappor, rullstolsramp och gången fram till trapporna där sattyget inte kommer fram. Med tanke på hur många fula ord jag använder idag så behöver jag knappast tala om hur jag mår va? Jag vill ha sommar!

Lilla familjen åkte och handlade ikväll. Eftersom maken äter pulver så skulle vi bara handla till mig och lillan. Det är dyrt att äta nyttigt. Men å andra sidan har jag nog planerat mat för två veckor framöver. På fredag skall jag testa makens pulver, så man kan säga att vi ska äta middag ihop...

Imorgon har jag och maken varit tillsammans i sju år. Det blir inte mycket till firande eftersom maken pulvrar och jag jobbar, men jag ska nog köpa hem lite blommor till honom ändå.

Det känns bättre i fingret. Det blöder så fort jag använder handen så jag måste ha plåster på hela tiden fast det är i vägen. Nageln känns öm och lite lös men det gör iallafall inte ont länge. Den sårade självkänslan däremot... ja, den har nog en långvarig konvalecens framför sig.

Ska försöka sova nu. Tur att sjukgymnasten kommit hem från sin Finlandsvisit, jag behöver servas. God natt!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Oj vad du har det tuff nu. Du hade nog rätt, det var bara en natt som det rann ur Emma. Så jag har svårt att tro det var en ny magsjuka.

C är däremot ordentligt sjuk, jag lever på vitpepparkorn och mår "ta i trä" bra.

Min syster "tappade" 10-15 kg med pulver förra året. Jag hade ALDRIG klarat det! Jag måste ha mat, jag måste få tugga annars blir jag knäpp.

Grattis till sju år!

2008-03-27 @ 07:26:50
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0