Det slår aldrig fel...

Igår när jag skulle få iväg Sanna till dagis fick jag dra upp henne ur sängen kvart över åtta. Idag när vi båda är lediga och har somnat väldigt sent vaknar ongen kvart över sex...

Vi har inga större planer för dagen, jag tänkte mig en frukost på Köttbullekällaren och sen banken och eventuellt blomsterlandet och en snabb handling för att fylla på med mjölk etcetera. Kanske leka med Jenny och Benjamin eller ta en lååång tupplur. Det är skönt med oplanerade dagar!

Igår startade kvartsfinalserien i hockey, och eftersom vi är lite trötta efter en mycket ojämn säsong hade vi inte alltför stora förhoppningar. Vi har biljetter till alla hemmamatcher och igår var maken och hans bror på första mötet mot Färjestad. 2-0 efter 35 sekunder var oväntat men väldigt skönt. Matchen slutade 3-1 och på torsdag är det returmöte. Dessvärre var det en gruffig match och i slutet fick en frölundaspelare en oschysst tackling som domaren inte såg. Då gav en annan frölundaspelare igen när motståndaren körde förbi båset. Jag gillar inte oschyssta tacklingar men jag tycker det är etter värre att ge igen från båset. Nu är det nog stor risk att frölundaspelaren blir avstängd, vilket är synd, för vi behöver alle man på isen... Det bäddar iallafall för tät match på torsdag!

Nu ska vi gå ner och ta en lång dusch så kanske jag vaknar ordentligt. Just nu ser jag ut så här....
image292
Trevlig onsdag!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jaa, det är det verkligen.... Det är det som känns meningsfullt med mitt jobb, de här "guldstunderna" som ddyker upp då och då... gäller bara att ta till vara på dom! Har säkert frågat förut, men vad jobbar du med? Kram

2008-03-12 @ 13:02:56
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag har också funderat på att öka i skolan... men så har mer än halva terminen gått och det blir alltför tufft att ta igen med två busar hemma.

Har funderat lite och eftersom Seth älskar dagis så, tänker jag ge det en månad. Sen får vi se vad jag beslutar mig för. Är livrädd att jag ska stå utan plats i januari om jag hoppar nu...

Låter som ni ska ha en toppen dag! Själv valde jag det senare alternativet. Gick och la Emma, det var inte riktigt meningen men jag somnade och sov två timmar! Härligt men nu har jag en stressig eftermiddag ;-)

2008-03-12 @ 15:37:19
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Jessica

Men jag är fortfarande mammaledig. Sen när man börjar jobba undrar jag hur det ska gå. Men se på vår alldeles egna supermorsa Annika. Hon klarar ju fyra! ;-) PS. Jag har inte dammsugit på en vecka och gör jag inte rent golven idag blir Emma snart svart på kläderna av sin krypträning, det är prioriteringarna det är fel på.

2008-03-13 @ 07:18:05
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0