Heligt förbannad

Igår fick vi en räkning från Glocalnet på nästan tio tusen kronor! Tydligen så har bredbandet inte varit med på den räkningen vi betalar från dem varje månad och det har ju inte vi tänkt på att kolla. Tio tusen på ett bräde kändes lite magstarkt tyckte vi och ringde för att be dem dela upp fakturan på några månader. Men se det skulle de ha pengar för också, 250 kr i uppläggningsavgift och sedan 50 kr per faktura. Dessutom har de tagit ett högre pris, 299 kr istället för 249 kr, samt tagit betalt för nio veckor som bredbandet legat nere under flytt och när det låg nere senast. Vi fattar inte hur detta har kunnat hända. Vi har ju haft Glocalnet både som telefoni och bredband i minst fem år och aldrig missat en räkning. Men tydligen så försvann bredbandet från vår räkning i april 2006, det är alltså pengar för två och ett halvt år de ska ha. Naturligtvis ska vi göra rätt för oss, men vi tyckte åtminstone att de kunde ta på sig en del av felet, sätta rätt summa, dra av för de veckor vi var utan bredband samt bjussa på uppdelningen av fakturan. Men när maken pratade med Glocalnet igår var de så otrevliga att han helt tappade humöret. Maken, som brukar vara hur lugn som helst (utom under spännande matcher), blev till slut så förbannad att han slängde på luren. Vi har mailat Konsumentverket också och hoppas åtminstone få lite stöd därifrån. Men det var väl inte den roligaste födelsedagspresent jag fått om man säger så...

Kommentarer
Postat av: Ida

Dom är så fräcka. Mamma fick ju en elräkning på 13000 kronor innan jul - betala om 30 dagar. Dom måste vara dumma i huvudet. Men Konsumentverket brukar nappa på sånt, så dom hjälper er säkert. KRAM

2008-08-19 @ 13:52:15
URL: http://backafram.blogg.se/
Postat av: Nettan

jadu... det där var lågt, även för att vara Glocalnet.

Nu har jag absolut inget som helst gott att säga om det företaget och skulle aldrig i livet anlita dem så jag blir inte förvånad. Men förbannad, företagen borde vara lite flexibla när det gäller trogna kunder om de vill ha sina kunder kvar.

Hoppas ni får rätsida på det där, 10 000 är ju inget man bara hostar upp sådär....

2008-08-19 @ 14:32:52
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Åh vad tråkigt! Känns så maktlöst när man står som kund i en sådan situvation. Hoppas på konsumentverket!

2008-08-19 @ 15:35:10
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Karin K

Fy farao, jag tycker att ni skall höra av er till GP!



KRAM

Karin

2008-08-19 @ 20:56:30
Postat av: Rice27Briana

good long post!! This post quite makes meaning and is very good. Though I didn’t get time to find out the entire post, I think I’ll find out part by part. It supposes to be a really good issue for students, who has no writing ability, instead of simply ussing term paper help.

2012-04-14 @ 02:15:36
URL: http://www.exclusivepapers.com
Postat av: Roberson28Fanny

The doctoral thesis will be needed by scholars if contain the information related to this post. I do know the it’s come-at-able to determine the <a href="http://master-dissertations.com">dissertation writing service</a> that will do this stuff.

2012-08-13 @ 03:43:58
URL: http://master-dissertations.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0