VUL nr 2

Idag var jag och maken tillbaka hos dr Mette på Krokslätt för att göra ett nytt vaginalt ultraljud. Jag såg det direkt, en mörk skugga på skärmen. Där var både hinnsäck och gulsäck men ännu var fostret för litet för att se. Hon beräknade mig till
v5+6, alltså en dag mindre än vad jag beräknat själv. Vi fick tre små bilder med oss tillbaka, det var mysigt. Och så ska vi dit igen om en vecka för en sista koll, men än så länge tyckte hon att det såg ut att sitta fint.
Graviditetssymptomen kommer och går, illamåendet på morgonen är så gott som borta. Men jag mår väldigt illa sent på eftermiddagen och kvällen, särskilt innan jag har fått middag. Idag hade maken bestämt att han ville ha fiskbullar till middag, så jag köpte färska räkor och bröd. Jag mår väldigt dåligt av att ge katten mat, så det får maken göra nu. Men så känner jag det vanliga eftermiddagsillamåendet när maken börjar stöka i köket med sin mat, och när jag går dit för att göra iordning min mat så fick jag tvärvända i dörren. Stackars maken blev rätt sårad när jag utropade: "Herregud vad det luktar!" Nu säger han att jag kommer få ta över all matlagning i fortsättningen... Urk vad det luktade vidrigt... Men det gick över när jag väl börjat äta min egen mat.
Annars känner jag inte så mycket annat, förutom att jag fryser nästan hela tiden och är väldigt trött. Men så har jag ju också börjat jobba heltid den här veckan. Timing is everything!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0