Urinprov

Har de senaste dagarna haft en obehagskänsla i magen, ungefär som om jag är gasig i nedre delen av magen, men jag har inga problem med den biten egentligen. Foglossningsbältet gör ont över buken så jag kan inte ha det när jag sitter ned så jag ringde mvc. Bm visste inte inte vad det kunde bero på, men ville att jag skulle komma med ett tvättat urinprov före klockan ett så den skulle hinna till laboratoriet. Så det gjorde jag, men det är väl fåfängt att hoppas på resultat redan imorgon.

Berättade för chefen igår, det kändes skönt. Sedan satte jag upp en lapp på anslagstavlan i fikarummet att det var dags för babybetting (man gissar vilket datum bebisen kommer, 10 kr vadet) och väntade på att de skulle upptäcka det. Grabbarna har varit jättegulliga idag, så jag hoppas att de inte tycker att jag smiter från jobbet nu när de vet vad det beror på.

Glömde förresten skriva att bm bokade in vårt ultraljud när jag var där sist, 16 april är det dags. Det är min systers födelsedag så det låter som en bra dag tycker jag.

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0