Söndag

Har haft en lugn helg, det var skönt. Blev sjukskriven på 50% i torsdags för en månad framöver. Hoppas nu bara att FK inte trasslar för mycket.
Halsbrännan har slagit till så det visslar om det, från och med nu kommer jag antagligen ha ett nära förhållande till Gaviscon, detta sattyg. Jag får kväljningar av den, men det är bara att tvinga i sig, det hjälper ju faktiskt.
Härom dagen var jag och Sanna på väg upp för trappan, då Sanna vände sig om och sa: "Mamma, du har blivit tjock." "Jaså, har jag det?" sa jag. "Jaaa, jättetjock!" Busunge! Men hon har ju rätt. Det var ganska många på jobbet som reagerade förra veckan, jag ser ju bra mycket större ut än vad jag är. Men så har jag också slutat ha fleecejackan knäppt över magen, då syns det ju rejält.
Min mor anmärkte i fredags på mitt inlägg om cravings och jag tänkte att en liten brasklapp vore på sin plats. Bara för att jag är sugen på allsköns skräpmat betyder det faktiskt inte att jag äter det jämt. Men sugen, det är jag!
Jag tänkte jag skulle få ändan ur och ta en magbild snart. Men det får bli en annan dag. Ikväll ska jag börja rota i lådan med mammakläder som står och tar plats i klädkammaren. Får se vad som passar den här gången. Idag städade jag nämligen undan alla tröjor som jag inte vill ha en "mage" i när bebisen är född, det är ju skönt att ha några plagg som ser okej ut även efter graviditeten. Sanna somnade tidigt idag och maken är och spelar match, så jag kan leka mannekäng i lugn och ro. God kväll!


Kommentarer
Postat av: -ME-

Har du testat att först ta Novalucoltablett och sen flytande Gaviscon efter sådär tio minuter? Det funkade på mig och jag hade Halsbrännan From Hell. Novalucolen dämpar det som är i magen och Gavisconet lägger sig som ett lock över. Mandel och vichyvatten och sånt som andra säger ska hjälpa... 'fnys' Näe, kombinera du. Om de inte ändrat några rekommendationer så ska det gå fint, jag fick det serverat när jag låg inlagd på kvinnokliniken.

2009-04-06 @ 10:32:18
URL: http://vinterliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0