Klar förbättring!

Vi fick komma hem från sjukhuset igår, även om det var väldigt nära att Jesper blev inlagd. Jag hoppas jag har lärt mig ett och annat om att lyssna på mina instinkter och faktiskt söka vård när något inte är som det ska med mina barn. Han fick inhalera fyra gånger och så fick han också en dos kortison, sen fick vi åka hem. Lillen, han sov som en stock två sekunder efter det att jag knutit in honom i sjalen. Han fortsatte att sova i bilen och sen i vagnen hemma, han hade ett par timmar att ta igen.
Jag fick p-böter också, trots att underbara Jessica försökte rädda mig. Men mitt bensinkort var ogiltligt och jag hade bara en krona i växel, men i valet mellan att först jaga pengar och sedan växel eller att få Jesper till en läkare så var det inte mycket att orda om.
Jag åkte faktiskt och dansade igår kväll, det var skönt att få röra kroppen och fokusera tankarna åt ett annat håll för en stund. Vi rev av "Pretend" till Gloria Estefans "Tres deseos" i pausen, hjääälp vad jag är i dålig form, men oj så kul det var!
Väl hemma igen hjälptes vi åt med att lägga barnen, men det tog lång stund för Jesper att komma till ro. Natten till igår hade jag ställt upp huvudändan på vaggan med några lexikon, men igår lade jag även två av makens t-shirtar under madrassen. Han somnade väl vid halv elva-elva och sov till halv två då han vaknade med kruppångest, men han lugnade ner sig såpass att jag lade ner honom i vaggan igen när han somnade. Jag tror han vaknade två eller tre gånger till under natten, men somnade vid bröstet så jag lade ner honom i vaggan varje gång. Det var först vid sex-sju-tiden imorse som jag lade honom hos mig i sängen! Sanna tassade upp någon gång vid halv åtta och smög in på sitt rum för att leka, och när jag vaknade av underbart bebisjoller vid tio över nio var hon nere och såg på film. Den underbara ungen måste ha förstått att jag var helt slut och ansträngde sig verkligen för att inte väcka oss! Sen bakade vi scones och gosade massor medan Jesper for runt i gåstolen, otroligt mycket piggare än vad han har varit de senaste dagarna!
Sannas impetigo verkar torka in bra. Hon säger inte ett pip när hon tar antibiotikan, men hon har otroligt svårt för att låta Jesper vara... Men på det hela taget är hon väldigt duktig med att tvätta sig och försöker verkligen låta bli att pilla på blåsorna.
Nu är det en herre som påkallar uppmärksamhet på en sur blöja! Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: -ME-

Skönt att det går åt rätt håll med båda två!

2010-02-11 @ 13:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0