Är det fredag igen?

Jaha, där ser man. Tiden går fort när man... ja, kanske inte har roligt, men ändå.
Idag har det varit full rulle på jobbet, det är kulmen på ett stort projekt som kallas Ung Kultur Möts. Mitt samlade intryck av dagen var att det verkar ganska förvirrat, och jag är väldigt glad att jag inte jobbar i helgen. Men det blir säkert bra när de kommit iordning. Själva idén är väldigt bra iallafall, och ungdomarna som bidragit med konst (som är det enda jag sett av projektet) är otroligt duktiga.

Imorgon skall vi upp till Jönköping och gratulera brudparet alias rymmarna. Vi har lyckats få tag i en fin present (tycker vi iallafall) trots att det var lite kort om tid. Hoppas de tycker om den bara. Jag kan förstås inte visa någon bild idag ifall de mot all förmodan skulle vara inne och läsa på bloggen, men imorgon kanske.

Lilltjejen ville vara kvar en natt till i Torslanda, och det fick hon förstås. Vi träffar henne hemma hos gammo imorgon innan vi kör upp till Jönköping, så får hon bestämma själv vilken bil hon vill åka i. Gammo ska iallafall åka med oss, för vår bil är högre och lite bekvämare än svärföräldrarnas, och det blir första långturen i bil på minst två år för henne. Hoppas hon inte blir alltför slut. Vi åker i god tid så vi kan ta raster om hon behöver det. Och till Sannapanna har jag packat ner den portabla dvd-spelaren och ett par favoritfilmer. Personligen laddar jag med Citodon och ett par kuddar för bästa komfort, jag är inte heller så laddad för långresor med den här svikande kroppen.

I övrigt händer det inte så värst mycket här hemma för tillfället. Takläggarna har tagit paus i två veckor i väntan på att plåten ska komma. Man kan ju undra varför man inte beställer hem plåten tills dess att arbetet ska påbörjas, men jag har slutat försöka förstå mig på dem. De måste iallafall ha ett ruskigt bra pris på ställningen.
Morbror Pelle och kusin Nisse var här idag och avslutade underarbetet på duschen. Nu kan maken prima i helgen och så kanske de hinner komma och kakla nästa vecka. Sen ska vi bara ha hit elektrikern och rörläggaren och så kan vi börja duscha i källaren igen! Det börjar nämligen bli väldigt obekvämt att sitta ner och duscha med en mage som bara blir större och större. Utan att måla upp några större bilder kan jag säga att det inte ser särskilt graciöst ut när jag ska raka benen!
 
(Ungefär såhär kanske?)


Nu börjar det bli läggdags. Maken, som blivit förkyld igen, somnade för ett par timmar sedan på soffan. Så jag ska passa på att breda ut mig så länge som jag har sängen för mig själv! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: anki

jaha okej :) tack detsammma du!

2009-05-09 @ 09:55:08
URL: http://ankim.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej gullet!

Läste att Tori Spellings man ställde upp och rakade under hennes graviditet, kan kanske vara en lösning?



Skämt åsido, känns som om det var längesedan vi sågs,

jag bara jobbar hela tiden just nu. Jag hoppas på Slottskogen om två veckor. Eller kanske ett museibesök with my lovely ladies from Backa nästa helg också om du orkar?



KRAM



Karin

2009-05-09 @ 11:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0