Mycket lite action

Det händer inte så mycket när man vabbar en liten tjej som får över 40 graders feber varje gång tabletterna slutar verka. Det är mycket "Hitta Nemo" och "Micke och Molle" just nu, eller "Läven och Nolle" som sjuklingen säger. Idag kräktes hon också, men hittills har det bara varit en gång så jag tror att det beror på febern. Nu sover hon sedan halv sju så vi hoppas på en lugn natt för henne.

Jag jobbade faktiskt igår kväll, maken kom hem tidigare från jobbet. Det var en standardkväll, bortsett från när vi fick avhysa fyra skitungar strax efter fyra. De kunde många fula ord. Men vi utnyttjade våra överfallslarm och hade med SOS Alarm på avlyssning hela tiden, beredda att skicka en bil om det skulle bli bråk. Men allt gick bra och jag är nöjd över mitt lugn. Men nu blir det inget mer jobb för mig den här veckan, jag vill vara hemma och ta hand om Sanna.

I källaren börjar det faktiskt hända grejor! Igår kom det en firma som sprutade ner ett medel i grunden som pressade upp allt vatten och sedan tätade mot läckan, så idag hade den nya gjutningen torkat och maken kunde lägga primer. Imorgon kommer morbror Pelle och kusin Niklas och flytspacklar och lägger värmegolv. Sen får vi se hur lång tid resten tar, men drömmen är att få varmvattenberedaren inkopplad i slutet på nästa vecka. Vi börjar ändå vänja oss vid det spartanska livet, men jag måste ändå säga att duschen på jobbet igår före mitt skift var en av de bättre jag tagit!

Jag ska också passa på att sova, det blir ryckiga nätter nu när man vakar över lilla febertjejen. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Malin

Tror varenda stackare har någon i familjen med 40 graders feber! Inte klokt vilka baciller som härjar! Hoppas ni snart är krya och kan njuta av vårens små tecken! Kramiz M

2009-03-19 @ 10:36:20
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Karin

Härligt att höra att ljuset börjar skymtas i renoveringstunneln :-) Vi ses på lördag vännen.

2009-03-19 @ 20:47:23
URL: http://pixelochprosa.wordpress.com
Postat av: Malin

Tack, tack och åter tack, du är allt snäll! Hoppas gumman är bättre nu! Kramiz M

2009-03-20 @ 18:37:32
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0