Hur tänkte jag där egentligen?

När vi satt och fikade på jobbet för några veckor sedan började vi prata om vilka som ska sköta flaggningen under de dagar vi har stängt. Jag erbjöd mig raskt att ta nyårsdagen, dels för att vi ändå inte festar och dels för att inte behöva tvingas ta midsommardagen eller någon annan dag då man kanske vill hitta på andra saker. Sagt och gjort, jobbarkompisarna lät mig gärna ta nyårsdagen. Jag har inte glömt det på något sätt, har hela tiden vetat att jag måste gå upp rätt tidigt idag. Så varför i helvete ligger jag då och kollar på en usel film till klockan tre inatt när jag vet att jag ska upp och köra? Likaså vet jag att jag har sovit för lite den senaste tiden och att jag är übertrött på morgonen oavsett vilken morgon det är. Men jag får se det såhär: Jag har iallafall fått en tidig start på 2009! Dessutom väckte min ljuva unge mig halv åtta så jag hade ändå fått gå upp. Men jag tänker ändå ge mig årets första dumstrut!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Seth trodde han skulle få träffa sin bästa kompis Moa vid fyrverkerierna. Han var inte kry eftersom han prcis sovit eftermiddagsluren och vi var tvugna att väcka honom förtidigt.



Så när Seth insåg att Moa inte fanns vid fyrverkerierna ville han gå hem. Emma gnällde också så jag såg inte vitsen med att stå där när barnen ville hem. Vi gick innan det började smälla ordentligt (vi va väl där de första 5 min) Och sen när vi gått så vi ej kunde se small det massor o Seth ångrade sig, men då va det försent att vända.



C fick en läkartid 19,45 på juoren så jag fick vara hemma med barnen. Men efter att jag tagit tag i C sjukdom o gjort vätskeersättning o tvingat ut honom i friska luften blev han mycket bättre och avbokade läkartiden. Suck... när en man är riktigt sjuk.... men nu var ju C bättre så jag hade åtminstonde sällskap. Trodde jag skulle få sitta helt själv med sovande familj.



Hoppas flaggningen gick bra!

2009-01-01 @ 09:19:53
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: -ME-

Malte är sååå glad för att du flaggar på hans födelsedag, men han hälsar att du hade kunnat byta bort flaggan mot ett paket leverpastej eller ett redigt märgben istället. Då hade du fått sovmorgon - för honom iaf. ;)

2009-01-01 @ 15:21:17
URL: http://vinterliv.blogg.se/
Postat av: Nettan

s ibland visar sig de smarta ideérna inte vara så smarta trots allt... men å andra sidan så har du ditt flaggande klart för i år så du får se det från den ljusa sidan. ;)

2009-01-01 @ 18:29:27
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0