För att lägga sten på börda...

upptäckte vi i förmiddags att någon under natten äggat oss. Tack och lov bara ett fönster, men det var i vardagsrummet. Och för er som inte vet hur vi bor så har vi ett radhus med inbyggd atriumgård. Vi har alltså ett två meter högt staket runt hela vår uteplats, och det är mot den sidan som vårt vardagsrum vetter. Maken tror att de har stått utanför staketet och kastat, men då har de en kastarm som kan göra dem rika i amerikanska basebolligan. Personligen tror jag att de har klättrat över staketet och sen slängt ägget. Men varför nöja sig med ett ägg i så fall. Och varför oss, nu? Fattar nada. Fick iallafall byta vattendammsugaren mot vattenslangen för en stund. God söndag!

Kommentarer
Postat av: KarinK

Det är säkert bara busstreck som drabbat er helt slumpmässigt. Det tråkiga är att man ändå börjar fundera när det är just en själv som drabbats. Men som sagt, det hade alldeles säkert inte med er att göra. Möjligen att ert hus var närmast när ung-j...rna kom på idén.

2009-01-25 @ 17:10:34
URL: http://pixelochprosa.wordpress.com
Postat av: Anonym

Hur går det för er? Ser du något ljus i vattenskadetunneln??? Idag är jag vråltrött, först jobb sedan kalas några mil bort... puh.. blir en tidig kväll! Kramiz M

2009-01-25 @ 21:14:42
Postat av: Jessica

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

2009-01-26 @ 07:52:50
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Jessica

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till lilla (stora) Sanna!

2009-01-26 @ 07:53:25
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0