In my next 30 years....

Jaha, då har man fyllt trettio då. Känns rätt bra faktiskt. Där mitt liv är just nu matchar med trettio, iallafall i mitt huvud.
Tjuvstartade med ett kalas redan i söndags, då var familjerna här och firade med laxfat och schwarzwaldtårta och trevliga paket. Jag fick mest pengar, vilket alltid kommer väl till pass, men från Kicki och Jörgen fick jag också ett jättefint set med bebiskläder som jag faktiskt hade funderat på att köpa själv, så jag blev superglad!  Visst är det gulligt? Från Dole fick jag trisslotter och det var vinst på hälften av dem, inte dumt det heller!

Men igår var ju min "riktiga" födelsedag och jag hade öppet hus. Det var en enkel tillställning, smörgåstårtor (som underbara Paula och hennes mamma har gjort och som var allt annat än enkla:  ) och kladdkakor. Maken väckte mig på morgonen med sång och lite glass. Han hade inte lyckats hitta en bärjacka, men som vanligt lyckades han få jackpot ändå: på fredag ska jag på gravidmassage!  Efter massagen ska vi gå till A Hereford Beefstouw, min favoritrestaurang, och äta middag. Kan du säga stor oxfilé? Jättebra för mitt järnvärde, sådeså!

På förmiddagen ramlade mina underbara mammakompisar in, lastade med blommor och paket fast jag strängeligen sagt åt dem att det var förbjudet. Jessica från min första mammagrupp med Sanna kom också med sina sötungar Emma och Seth. Och som hedersgäster kom även två små färskingar, den ena tre veckor och den andra nästan två. Sådana godbitar, blev ju helt sjuk! Eftersom jag vill kolla med mammorna först så blir det ingen bild, men istället får ni se en ytterst generad trettioåring medan hela mammagänget stod upp och sjöng: . Marie i mammagruppen förärade mig med ett porträtt av mig och Sanna: , målat efter den här bilden:  Helt suveränt målat och det kändes ända in i hjärteroten!
Underbara Karin kikade också in, så även min storasyster som vågat sig ut på våghalsig biltur på Hisingen. Jobbarkompisarna Klas, Tony och Suzann dök också upp under dagen, alla lastade med fina presenter och blommor.
Mellan fyra och fem var det lite paus, sedan kom Lisa med sin lilla mage, Robert och hans rara fru My, PH, Linda och Petteri med Lukas och Gabriella, moster Lisbeth och världens bästa mamma förstås. PH och hans flickvän Therese stod för den mest förståndiga presenten, 400 kr till Rädda Barnen, men jag fick också en gosig kanin till bebisen från Robban och My, en avsvällande fotkräm från Lisa (much needed) och presentkort från Lisbeth och familjen Lindö.
Från Annica kom ett jättefint handgjort kort och bokmärke: . Kika gärna in på hennes blogg för fler fantastiska alster: http://ankizpyzzel.blogg.se

Även om kroppen värkte efter en lång, härlig dag så är jag så otroligt nöjd och så tacksam över att ha så många vänner! Det var nog den mest perfekta trettioårsdag jag någonsin kunde haft!

    


 


Kommentarer
Postat av: Karin J

Grattis i efterskott Julia!

Kul att höra att du hade en bra dag. Jag tänkte skriva och gratta igår men självklart glömde jag bort det... Kan man skylla på amningshjärna?

Kramar

2009-08-19 @ 23:11:33
URL: http://karinj.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad kul att du hade en sån bra dag, trots att det måste ha varit tröttande! Det var jättekul att vara med!

2009-08-20 @ 08:23:51
Postat av: Jenny & Benjamin

Grattis igen!

Jag har ju ett bärskydd bara liggande här också. Inte lika bra som bärjacka kanske, men du får gärna ta hem det.

Kramar från oss!

2009-08-20 @ 18:48:37
URL: http://jennyonline.blogg.se/
Postat av: Nettan

Men jättejättegrattis!!!! Det har varit galet mycket att göra här så jag glömde helt bort att dyka in här den 18:e. skäms



Massa grattiskramar i efterskott

2009-08-21 @ 13:34:51
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: Malin

Grattis grattis i efterskott!! Fina presenter, blommor, och vilka tårtor sen!!! Och jättefint kort på den nyblivna, generade 30 åringen.. Snart får du ännu en present kan jag tro.... kramiz M

2009-08-22 @ 12:03:31
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0