Storm

Det ska bli regn och storm inatt sägs det. Jo, det blåser en del, det gör det. Får väl se hur världen ser ut när det ljusnar igen.

Igår var jag och maken på middag och bio, lillan var hos farmor och farfar. Vi åt gott på Danilo, som alltid, och sedan såg vi Max Payne med Mark Wahlberg. Den var hyfsat usel. Gå inte och se den, köp en ny tröja istället. Det gjorde förresten jag idag. Maken och jag åt frukost i stan som vanligt, trots att det var tomt utan Sanna. Sen gick vi till Droppen Nordstan för att lämna blod, fast jag fick inte lämna, kroppen behöver sex månader på sig att återhämta sig från operationen. Fast jag höll maken sällskap istället, och i gengäld följde han med mig till H&M, höll jacka och väska medan jag provade saker som han valde ut(!). Sedan ställde han sig snällt i kö medan jag kikade på några saker till. När jag skulle ansluta till honom i kön hade de öppnat en ny kassa och han hade köpt sakerna åt mig. Så det blev till att köa igen, men det gick rätt fort. Två bastoppar, en tröja/jacka/kofta med dragkedja och ett par mysbyxor blev det, alla från L.O.G.G, jag är jättenöjd. Sedan körde min underbara karl mig till Mölndal där jag dansade ett par timmar, det var skönt. Efter dansen hämtade han mig och vi åkte ut till Torslanda för att hämta vår unge och ha lite kalas för svärmor och svågrarna. Sanna var glad att se oss förstås, men det var pappa som fick flest kramar och sedan svågern J, vilket vi tyckte både var roligt och märkligt, för hon har inte riktigt gillat honom förut. Men vid åtta fick hon ett total-bryt och då bestämde jag att det var dags att åka hem.

Imorgon ska jag äta lunch med mamma och sedan ska vi gå och se Mamma Mia! igen. Fast den här gången är det en sing-along föreställning, och vi tänker sjunga högt och falskt, det ska bli roligt.

Och sen är det ny vecka. Jag träffade mina chefer i fredags för att höra vad de hade att "erbjuda". Jag får bli kvar på Aktiviteten, men med ökade vaktmästarsysslor. Jag vet inget om arbetstider än, vi får se vad de säger på måndag. Men om jag accepterar det här så måste jag skriva på ett papper där jag inte kan hävda arbetsskada om jag blir sämre. Så nu gäller det att inte få några förslitningsskador, för då ligger jag illa till. Men jag är faktiskt inte ens trettio än, och jag tänker inte jobba med det här hela livet. Stay tuned, såpan fortsätter alltså på måndag.

Jag tillbringade ytterligare två dagar på högstadiet med min enkät. Kollegan dumpade mig så jag fick klara mig själv, men det gick bra ändå. Det var rätt få klasser kvar. Det blev en del väntan i min ensamhet, tiden går lite långsammare när man är själv, men jag knatade iväg till en närbelägen kiosk och köpte på mig en Året runt (tantvarning!) och en Allers Jultidning (tantvarning igen!), men det fanns inga föräldratidningar. Jag ska nog vara rätt så glad att jag ens hittade de där blaskorna, i övrigt stoltserade butiken med ett ganska så gediget utbud av porrtidningar och matchande filmer. Ännu en samhällsobservation från min sida, jag tänker sluta att förvånas.

Gjorde även ORD-delen av högskoleprovet ikväll, jag brukar göra det för skojs skull. 37 rätt av 40 möjliga, än är det inte helt igendammat på hjärnkontoret! 

Nu är det läggdags! Godnatt!

Kommentarer
Postat av: -ME-

Skriv inte på ett enda papper innan din advokat fått titta på det nooooga först! Det luktar skunk för mig det där...

2008-10-26 @ 09:25:20
URL: http://vinterliv.blogg.se/
Postat av: Alina

Godmorgon på dig:)

2008-10-26 @ 09:28:28
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: KarinK

Haha, t o m Peter trodde att den skulle suga, och då gillar han både action och Mark Wahlberg :-D Gå och se Låt den rätte komma in, den var alldeles underbar. Ja jag vet, svensk film. Men ändå.

2008-10-26 @ 10:10:32
Postat av: Nettan

såna papper skulle jag nog vilja att advokaten kollade på först, luktar surt tycker jag för då kan ju arbetsgivaren helt frånkomma ansvar om de känner för att omplacera dig senare.....

Har katten kommit hem än? Hur går det för honom med infektionen?

Kram

2008-10-26 @ 12:37:06
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: Ulrika

Hej!

Låter skoj med en sing a long-föreställning. :)

Sköt om dig och ha en fin ny vecka.

kram

2008-10-27 @ 16:20:01
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Ida

Va oxå på bio i fredags. Men vi såg Rallybrudar i VIP-salongen. Slöseri med pengar egentligen, men fåtöljerna va heelt okej. :-)

2008-10-28 @ 22:49:17
URL: http://backafram.blogg.se/
Postat av: Malin

Men hallå! Får de göra så? "Tvinga" dig att skriva under på att du inte får ta det som arbetsskada om du blir sämre????? Var har du ont? Är det arbetsrelaterat????

2008-10-29 @ 17:58:17
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0