Udda åkomma

En gång, för en sisådär tio-elva år sedan, fick jag ett slag över käken som gjorde att käkleden tänjdes ut och drogs ur led så att säga. Det ledde till att jag inte kunde tugga så bra och inte öppna munnen särskilt stort. Jag var hos en käkkirurg som satte två kanyler precis där käklederna möts, ungefär uppe vid örat, och sprängde loss lederna med vatten. Det gjorde vansinnigt förbannat vidrigt ont, men efter en stund lossnade käken. Sen fick jag åka hem, somnade av alla värktabletter och när jag vaknade hade käken glidit tillbaka lite igen. Men det har ändå varit hanterbart och inte gjort ont, men jag har inte kunnat öppna munnen så stort som förut. Och så snabbspolar vi fram tills idag och finner en styck dotter på en stol vid diskbänken, knipandes och åmandes på ett väldigt igenkännligt sätt - dags att gå på toaletten. Samtidigt som jag lyfter ner henne får hon för sig att hoppa, hennes hjässa slår i min haka, och ja, käken går ur led igen. Det är inte lika illa som förra gången, jag kan röra käken rätt bra, men jag kan inte bita ihop tänderna utan att det känns som om örat ska trilla av. Det värker så hela kroppen skakar och dessutom är jag hungrig, för jag kunde knappt äta den överkokta tortellinin jag lagade till middag. Men den här gången går jag inte till någon käkkirurg. Jag tänker bara krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv och hoppas att det går över tills imorgon. Annars blir det smoothies och soppa, och det är ju egentligen inte så dumt det heller!
(Det finns andra, roligare saker att skriva om, som utmaningar och nomineringar, men jag är inte på humör, så de får vänta tills imorgon). Godnatt!

Kommentarer
Postat av: alacs

Oj, jag tycker oxå synd om dig. En urhoppad käke låter inget vidare. Hoppas det känns bättre i morgon!



/alacs (som hamnade här via -ME-)

2008-11-25 @ 00:06:39
URL: http://alacs.blogg.se/
Postat av: Nettan

Nejmen! Aj!

Hoppas hoppas det blivit bättre till idag nu då.



Kram

2008-11-25 @ 06:21:14
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/
Postat av: -ME-

AOUCH!!! Det låter förjävligt och jag hoppas det gått över tills idag.

2008-11-25 @ 07:11:56
URL: http://vinterliv.blogg.se/
Postat av: Jessica

AJ! Usch och fy jag ryser i hela kroppen. Min käke värker när jag läser. Hoppas det är bättre idag... men måste man inte kolla sånt här? Tänk om du får sne käke? Ses imorgon!



Kram

2008-11-25 @ 08:49:46
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Karin

Låter inte trevligt. Hoppas att det är bättre idag.

Kram!

2008-11-25 @ 09:44:39
URL: http://karinj.blogg.se/
Postat av: Jessica

Japp, jag har fått massa tips där ifrån. Men mitt största tips är att inte göra NÅGOT i denna bloggen. Skaffa en kopia (det gör du när du loggar in) och gör alla ändringar där. När du är nöjd med designen kopierar du över alla koder till denna. Jag har dessutom mina nuvarande koder sparade i word på datorn ifall jag skulle tabba mig och ta bort något eller strula till det.



NU kom jag på din sjal samtidigt som jag skrev. Ska springa ner och skölja upp den så dn inte luktar garderob när du får tillbaka den. Kram

2008-11-25 @ 21:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0