Tredje gången gillt

Har haft tre drömmar i rad om negativt graviditetstest. Idag är det 15 dagar sedan ägglossning och vem är det som säger att man inte drömmer sanndrömmar? Negativt givetvis. Som vanligt. Jag är så trött på det här med oregelbunda cykler, 24 timmars ägglossning istället för 48 och att lägga ut en förmögenhet på tester. Jag har ont i magen, ont i ryggen och är så ledsen att jag bara vill gömma mig under täcket igen. Ingen säger att det ska vara lätt, men jag hatar att det är mig det är fel på. Alla säger att det kommer om man slutar försöka, men hur lätt är det om man har cykler som är allt från 20 dagar till tio veckor? Nu kommer jag inte få mens förrän början på juni och sen börjar testandet igen. 250 spänn i veckan. Det tickar på. Inte konstigt att jag inte har råd att gå till frissan. Så jag är inte bara infertil, jag är ful också. Är arg på allt just nu, bäst jag loggar ut. Hej då.

Kommentarer
Postat av: Annica

Åhh, vännen! Det är inte lätt det där med att försöka och man hela tiden tänker på det. Vet att det är fel att tjata men det bästa är att inte tänka. Vet av erfarenhet att tänker man för mycket på det så låser det sig totalt. När man minst anar så blir det.
Vill inte vara en moraltant, men du ska se att det löser sig.
Stor varm kram och krya på ryggen...

2008-05-16 @ 07:06:47
URL: http://anki72.blogg.se
Postat av: Jessica

Åh gumman. Jag vet hur det känns. Vi försökte förvisso bara i sex månader med Emma men ack så jobbiga månader. Jag har också oregelbundet med upp till 90 dagar, jätte jobbigt. Kan bara ana hur det kändes för er när ni skulle ha Sanna.
Men vet du, denna gången är det annorlunda. För hur som helst har ni en ängel hemma. Ni vet att det går.
Du har rätt jag hade en fuldag. En kraftig fuldag. Men det är ändå knas det där... jag mådde bättre över min kropp när jag vägde 10 kg mer än jag gör nu. Jag har insett att jag bör lägga lite mindre energi på viktminskningen och lite mer på självförtroendet. Men sånt där är lättare sagt än gjort.

2008-05-16 @ 07:24:56
URL: http://jesicas.blogg.se
Postat av: Malin

Tack för kommentaren!! :)
Försöker ni att skaffa bebbe nr 2? Hur gammal är tjejen då? Ingen ide att ge goda råd, du vet ju redan, att ju mer man vill, desto svårare blir det, inte lätt att slappna av heller. Men infertil är du ju inte, du har ju en än så länge, eller hur? Kramiz

2008-05-16 @ 18:00:04
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: soffie

neeej fyyy va jobbigt det måste va.
det verkar som om det låser sig för många när de väl vill ha en liten bebis,
har du några roliga planer på gång så kanske du tänker på nåt annat en stund så kanske det tar sig.
Hoppas hoppas på nästa gång för er.
Många kramar till dej!!Må så gott och ha en bra helg !!!

2008-05-16 @ 21:55:44
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Malin

Haha, jag håller med! Men boken är ganska skojig, säkert ligger det mkt i det. Några krämpor du vill råda bot över? Jag kan kolla upp det!!!

2008-05-16 @ 23:48:48
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0