Premiärbesök på Liseberg

Lilla familjen gjorde som tusentals andra klämfredagslediga människor och gick på Liseberg. Busslast efter busslast av skolreseungdomar proppade igen varenda upptänklig kö, trängde sig i sin iver före både här och där, men var ändå på gott humör och det var ju vi med så det fick gå. "Knô daj in" som vi goa göteborgare säger!
Som tur är var barnavdelningen på Liseberg lite mer glesbefolkat, så Sanna fick åka lite av varje innan det kom fler barnfamiljer, bland annat Farfars bilar:  och karusellen:  Hon åkte även Lilla Lots och Kaninresan och ville väldigt gärna åka Nyckelpigan också, men hon var för kort. Fast den hade hon nog inte fått åka för sin hariga mor ändå... Och så fick hon ju förstås göra det som hon pratat om i flera veckor, hon fick krama kaninen! Fast liiite läskigt var det ändå:
Och fast den här familjen behöver tänka på vad de stoppar i sig så kunde de ju inte låta bli att spela litegrann. Och bara därför kom de hem med en sån här: .
Vi gjorde lite annat på Liseberg också, bland annat köpte vi en ballong: , vi åt glass: , delade på sagda glass: , pussades lite: , spelade Waterball: , hejade på pappa medan han sköt luftgevär: , och mycket annat. Den blomstertokiga mamman var givetvis också i rabatterna och petade med kameran:     . Liseberg är nästan bäst på våren. Allt är nymålat, rabatterna prunkar, doften av hyacint är nästan överväldigande... Och på fredag ska jag ju åka dit på blomsterkurs också! Ska bli jättekul!

Igår var vi hemma hos Paula och grillade. Hela Out of Line var där med sina respektive (utom Paulas man som var i England). Det var mycket mat och prat och till och med lite dans. Sanna och Claudia gjorde sitt bästa för att leka, men det är inte lätt när man är två och den ena har den leksaken den andra absolut skulle ha. Men ibland gick det riktigt bra också. Snart snart är de stora nog att leka och sköta sig själva. Det ska bli skönt!

Inatt vaknade både jag och maken av att Sanna var brännhet. Hon drack jättemycket vatten och sen somnade hon om. Hon gick upp med maken vid niotiden och hade då en temp som pendlade mellan 38,9 och 37,8. Feber i vilket fall som helst, men inget annat att anmärka på. Inga prickar, ingen förkylning, bara lite hosta. Vi får väl se om det bryter ut något mer. I vilket fall som helst är jag hemma med henne imorgon och så får maken komma hem och avlösa mig, för jag har ett möte klockan tre. Hoppas bara det var en febertopp.

Nu är det läggdags för länge sedan. Om det är någon som läser detta som är bra på Windows Movie Maker får ni gärna höra av er. Jag kan inte ändra filformatet så jag kan lägga ut filmer på YouTube...

God natt och trevlig vecka!
image383

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag visste inte hur man gjorde det, försökte klippa vår bröllopsfilm i moviemaker men det programmet va helt kasst. Laddade hem Ulead videostudio http://www.dustinhome.se/pd_5010109779.aspx# Testa att sök på det. Bra program som är lätt att förstå. Säg till om du inte hittar det så kan jag försöka bränna det till dig...

2008-05-05 @ 18:01:51
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Jenny & Benjamin

Jag tror nog jag kan, men jag har aldrig använt Youtube så jag vet inte vad de vill ha för filformat..?
Chokladen kan jag befria er från. Jag har bestämt att jag får äta choklad om jag blir godissugen, eftersom det är det enda godis jag inte kan sätta i mig hur mycket som helst av ;)
Fiina, fiina kort :)
Hoppas Sannaskruttan är bättre nu.
Kramar från oss.
Och är du redo för vårrus?

2008-05-05 @ 23:46:54
URL: http://jennyonline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0