Hrm....

Ni vet han den där karln som jag hyllade för några inlägg sedan? Han har hamnat på minuslistan igen. Jag kom hem lite senare från dansen idag för Karin, Lisa och jag varierade kosten och åkte till Burger King istället för McDonalds. Sedan körde jag tjejerna hem, vilket innebar att jag var hemma vid kvart i tio. När jag kom innanför dörren hörde jag toalocket skramla till på övervåningen och strax efteråt hörde jag vatten spola i handfatet. Antog givetvis att det var maken som gjorde sig ordning för kvällen och tänkte gå ner och duscha. Men så fick jag ett infall att gå upp med laptopen till maken först (jag har den med mig till dansen). När man kommer uppför trappan ser man rakt in till vår säng och döm min förvåning när jag ser maken ligga utslagen i den och sover gott. Funderade på om det var katterna som väsnats, men kikade ändå in i badrummet. Uppe på skötbordet sitter en pigg och glad bebis som hojtar: Mamma! Sanna har borstat! Gissa vem som får vuxenpoängen i vår familj ikväll? Saken är den att Sanna kan klättra upp hur lätt som helst på skötbordet - men hon kan inte komma ner. Så frågan är vad som hade hänt om jag följt min ursprungliga tankegång med att åka förbi min syster med en cykel som ligger i min bagagelucka. Tur att jag inte gjorde det. Lite lätt ilsket väckte jag maken och berättade vart jag hittat vår dotter, han skämdes lite men somnade snabbt om. Han är som en gås ibland, allt rinner av honom.

Idag har jag bokat tid för klippning och slingor, det ska bli jätteskönt! När jag bokade tiden glömde jag att chefen ändrat mitt schema den här veckan, men jag kommer jobba igen lite av det imorgon. Jag är i desperat behov av en klippning! Hoppas det är ett bra ställe bara, har aldrig varit där förut. Fortsättning lär följa!

Nej, vad tror ni? Läggdags kanske? Ja, det är nog lika bra. Godnatt!
image410

Kommentarer
Postat av: Jessica

På tal om sjal! Jag har inte använt den på hundra år känns det som! Men vi ses ju aldrig så jag har inte haft tillfälle att lämna tillbaka den. Hade tänkt ge dig den när ni skulle till Alingsås o fika. Ska vi ta det till en ursäkt att försöka träffas på en fika någon dag? ;-)

2008-05-20 @ 13:45:49
URL: http://jesicas.blogg.se
Postat av: Karin J

Tur att det gick bra med Sanna i alla fall. Män! ibland undrar jag vad man skall med dom till?

Hoppas att du blir riktigt snygg i håret. Jag är också i behov av klippning. Var nog snart ett år sedan...

Kram K

2008-05-21 @ 12:56:47
URL: http://karinj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0