Färdighippat!

Det gick rätt så bra tror jag. Jag hoppas att de andra var nöjda också. Hann med alla tre danserna jag tänkt och bruden själv vann utmaningen och vann en ask noblesse. Usch vad nervöst det var! Men kul!


Här är också min skapelse från igår:
  


Igår före Liseberg var vi ute och vattnade mycket törstiga blommor. Här är ett urval av min lilla men vackra trädgård:
   

Och så till sist lite Lisebergsbilder (igen):
     

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilken snygg skapelse! Precis min smak!

Du har en liten men mycket vacker trädgård. Jag har en stor som har invaderats med så mycket ogräs så att jag gett upp. När vi får pengar, tid och ork ska vi lägga grus och plantera i krukor. Men det lär väl dröja.

Längtar till Liseberg, hoppas jag kan få Seth att åka 90 cm-karusellerna. Han mätte 88,5 på bvc så med lite tur klarar vi det kanske med träskor ;)

2008-05-10 @ 20:53:47
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej där! Hur har det gått med allt då? Hoppas förkylningen snart släpper! Det är väl värt en o ennan förkylning om man har en pussvänlig gubbe, he he...

2008-05-10 @ 23:10:16
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Ullet

Åh hjälp så läckert det var med limefrukter! Oj! *blir helt salig* I övrigt kommenterar jag inte utslagna blommor från söderlägen då jag just blivit av med snön. *fnyser och ser lite sur ut* ;-)Jag har ju just rakat av vinterpälsen ju!

2008-05-11 @ 07:11:00
URL: http://gammelbyn.blogspot.com
Postat av: Ida

Jag var på begravning i onsdags... min mormor. Jag kan inte alls förstå hur man vill "dela" med sig av en sådan högt privat grej...

2008-05-11 @ 09:03:37
URL: http://backafram.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0