1:a maj

och nej, jag ska inte ut och demonstrera. För tillfället har jag inte ens någon politisk referens, jag har fullt upp med en tvååring som kastar sand i sandlådan, behöver inte sitta där med politikerna också. Iallafall inte just nu.

Maken är förkyld, så det blev jag som fick ta Sanna till tandläkaren igår. Vi var där halv elva och ångesten släppte väl vid åttatiden på kvällen. I fortsättningen är det banne mig bäst att han håller sig frisk, jag tror att min ilska var bra mycket värre än förkylningen. Men som jag alltid sagt, det finns inget så sjukt som en förkyld man!
Hoppas han har vett på att vara funktionsduglig imorgon, vi har lovat Sanna att åka till Liseberg. Och sen är det planerat grillfest/umgänge med Out of Line och valfria respektive på lördag och han har ju lovat att följa med dit också. Annars åker jag och Sanna själva, vi vill dansa och leka med Claudia!

Just nu har jag källarfranska på jäsning. Jag har bakat dem på ljust och milt fullkornsmjöl och hoppas kunna slå i maken att det är vanligt mjöl. Han behöver fibrer. Strax dags att baka av dem, jag är hungrig!

Nu drar jag otur över mig själv men... Jag värper! Håll tummarna för mig!

Trevlig start på månaden maj!
image365

Kommentarer
Postat av: Jenny & Benjamin

Oh, vi håller... *räknar* ...sex tummar i den här familjen.
Hoppas verkligen maken din är funktionsduglig idag. *flinar så där riktigt irriterande menande*
;)
Kramar från oss.

2008-05-01 @ 16:02:25
URL: http://jennyonline.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh, jag förstår din ångerst. Seth kallas inte fören våren 09 men EMMA SKA DIT REDAN I AUG 08. Oj casplock, har en trött tvåring i knät och skriver med en hand.

*Håller tummarna så de vitnar*

2008-05-01 @ 19:06:30
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0