Kalasekvation

Vad får man om man tar tre stycken kusiner i aktiv ålder, lägger till lekglada mor-och farföräldrar, plussar på med snudd på obegränsat med socker och drar ifrån en styck tupplur? Summan blir en övertänd, sockerspeedad, underbar unge som lärt sig flera nya hyss och som inte somnar förrän tio över tio en söndagkväll. Men hon var så lycklig och go och det är faktiskt huvudsaken!
Idag har vi alltså varit på kalas hos kusin Anna som fyllde tre. Pappa kunde inte följa med, det var en viktig pimmismatch, men mor och dotter åkte till Majorna med paket i släptåg. Det bjöds på mat och tårta och ohejdat med lek, varav minst en som gick ut på att klättra över soffryggen och sen klättra upp igen och hoppa till mormor från armstödet. Sedan utvecklades leken till att hoppa, helt utan fallbegrepp, från soffbordet. Och hade inte mamman haft urkvinnareflexer så hade dottern hamnat på golvet... Men hon hade som sagt var roligt.

Jag åkte till den öppna dansen igår, det var jättekul! Tyvärr fick jag stå över de sju första danserna och dansa 101:an med nybörjarna tre gånger, tills jag stod över av ren princip, men sen tog det sig litegrann. Jag såg flera kul danser som jag ser fram emot att lära mig! Jag lyckades också fejka mig igenom Loverboy, och några andra danser. Jag smet därifrån en stund efter åtta, hade lovat familjen att inte komma hem alltför sent. Såg slutet av Melodifestitjatet och kröp sedan till sängs och såg CSI Miami.

Imorgon är det ny arbetsvecka, och maken och jag klurar lite lätt på att åka till Ullaredo på fredagen och slösa pengar...
 
Badrumsdrömmen går vidare, och vi har nog hittat vårt drömkar:  Jag vet att det är fullständigt vidrigt, men kan man plugga in tv:n i den så tänker jag inte kliva ut det överhuvudtaget under vinterhalvåret...

Interneuppkopplingen har inte funkat på laptopen sedan igår eftermiddag. Jag testade allt möjligt, starta om datorn, starta om modemet, starta om routern... Inget funkade. Gav upp och gick och lade mig. Gick ur sängen igen, förbannad, och gick ned och drog ut alla sladdar ur både modem och router och pluggade in dem igen. Gick upp och satte på lappisen igen, och se, it's alive... it's ALIVE!!! Tänk vad man kan åstadkomma bara man är förbaskad nog!

Nu ska jag göra maken och Sanna sällskap och knyta mig! God natt och trevlig arbetsvecka!



Kommentarer
Postat av: Jessica

ÅH vilket lyxkar! Om ni ska på semester kan jag passa ert hus (läs kar)!

2008-03-10 @ 08:35:32
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0