Inredningsklåda

Jag blir galen! Jag är inne i ett hamsterhjul av önskan att förändra här hemma. Jag vill köpa möbler till Sannas rum, en ny badrumsförvaring, måla om fondväggen i sovrummet, sätta upp en hylla och köpa nya sängbord, nya gardiner... Det känns som jag vantrivs, fast jag egentligen inte gör det. Jag vill skaffa tavlor också, och utnyttja utrymmena på något sätt. Vi har ett stort hus men det känns plottrigt och trångt. Men problemet är att jag vill göra ALLT och NU GENAST! Och kära maken, hur snäll han än är, begriper inte vad det är för klåda som drabbat mig. Och eftersom han har åsikter om saker och ting, och dessutom har en smak som är på andra sidan oceanen från min, så blir varje förändring en kamp. Men nu ska han ju iväg på onsdag och sova borta, frågan är hur mycket jag kan få gjort innan han kommer hem. Och hur mycket jag vågar ändra utan att han blir upprörd. Kanske bäst jag frågar innan jag målar om iallafall. Kanske.
image269
 (Så här kanske, fast inte den här färgen)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag googlade också på
Jennifer Morrison och insåg att ingen annan än jag kan vara så knasig. Men jag tycker hon påminner massor om dig i House. Fast absolut inte på de bilder jag sett. Svårt att förklara... kanske det är mimiken tillsammans med det röda håret? Ingen aning. Men jag tänker på dig varje tisdagskväll iaf!

2008-03-03 @ 06:16:42
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Malin

Det kanske inte är att du vantrivs, kanske är det vårkänslorna som kommer smygande? å är det nog med mig också, jag vill greja och göra om, hela tiden! Väntar dock på att min kära sambo ska få lite tid över, har projekt på gång som jag inte klarar själv, tyärr! Tur att manbor med en snickare i alla fall!

2008-03-03 @ 10:38:24
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Malin

Ja, det kommer att bli någon form av upplevese, vad törs jag inte skriva, ifall han läser, hihi... sen vill jag ha ett minne som finns kvar här hemma... Har ju lite ideér nu i alla fall... Han är ju en riktig sportfantast....

2008-03-03 @ 14:34:23
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Heléne

Förstår dig precis, jag har samma klåda. Vi har hållit på en del sedan vi köpte hus i somras, men nu har de eländiga pengarna tagit slut - och jag har miljoner saker kvar på min lista, suck. Tack och lov har jag en make som helt ställer sig bakom min inredning (han har väl lärt sig att det är lugnast så...)

2008-03-03 @ 18:58:36
URL: http://haggmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0