Fredag hela veckan lång!

Eller iallafall på fredagar! Sitter på jobbet och väntar på maken, han är nog här snart.
Det fick bli sjukskrivning igår, hela kroppen bara värkte. Jag knaprade värktabletter och släpade mig iväg till sjukgymnasten för nålar och sen började jag känna mig lite piggare. Ammo och affa hämtade lillan på dagis och tog med henne hem till Torslanda för övernattning, så när maken kom hem hoppade vi faktiskt in i bilen och gick på bio. Vi såg "National Treasure, Book of Secrets", den var helt okej. Sen åt vi middag på Danilo, jättegott. Efter det var jag helt slut, men vi stannade ändå på vägen och hämtade mina bägge paket som äntligen kommit! Orkade inte packa upp dem igår, men imorse kikade jag på mina kläder och provade ovanpå pyjamasen, och allt passade! Jag är jättenöjd. Trenchcoaten kom med den också, kul med en ny vårjacka!
Idag har jag mest flamsat runt på jobbet. Jag tillbringade en halvtimme med att skriva ut pratbubblor till ett collage med bilderna från festen hos Keith, sedan pratade jag med min advokat i en trekvart och efter det var det dags för lunch med Paula. Det blev kycklingrulle för mig och Capriciosa med bearnaisesås för Paula, mumsigt!
Imorgon är det öppen dans på gamla klubben, jag tror att jag ska gå en stund. Synd bara att den är så sent, det går ju en familjekväll till spillo... Jag får fundera lite till! Imorgon måste vi också köpa födelsedagspresent till kusin Anna som fyller tre på söndagen, då är det också kalas. Ska bli kul att träffa storasyster med familj igen, det var ett tag sedan!

Trevlig fredag!

image272


Kommentarer
Postat av: Malin

Den är redan tillbaka! Skönt! Fredagar är verkligen toppen,även för mig som ibland jobbar helgen.. men nu är jag 3 ledig! Ha en fin helg!

2008-03-07 @ 18:47:05
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Jessica

Vad gullig du är som tänkt på mig. Redogörelse för provet finns i min blogg nu. Mysigt med bio.... hoppas du känner dig bättre i kroppen. Nu ska jag åka till ICA en snabbis och köpa något riktigt onyttigt och gott till mig och C. Kram

2008-03-07 @ 19:30:32
URL: http://jesicas.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha... det får jag försöka med nästa gång! Det är faktiskt konstgjorda blommor, för det är kattens favoritfönster, han hoppar alltid upp där med en fart, så blommorna flyger... nu slippper jag i alla fall att ta reda på blomjorden! Ha en fin dag!

2008-03-08 @ 11:04:30
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Jessica

Tack för tipsen till bröllopsdagen! Såg det först sent igår kväll, konstigt att den kommetaren lagt sig som "måste godkännas".... varför blir det så tro? Jätte många bra tips! Ha en skön helg! Kram

2008-03-08 @ 13:40:55
URL: http://jesicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0