Utmanad!

Jag har blivit utmanad av En häxa på vift och Ullet och jag är ju som bekant aldrig sen att haka på det. Bekräftelsebehovet antar jag hihi. So here goes!

1. Beskriv reglerna
2. Svara på alla frågorna
3. Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar.
4. Be dem läsa din blogg.
5. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.


Fem saker som finns (fanns, eftersom klockan är kvart över natten redan) på din Att-göra-lista idag?
1. Köpa nya blommor till uteplatsen och framsidan (check!)
2. Plantera sagda blommor (check!)
3. Köpa frukost inför jobbveckan, det blir tidiga morgnar och långa timmar och har jag inte frukost med mig så slarvar jag. (check!)
4. Rensa ogräs på framsidan, sopa och krafsa bort mossa mellan stenarna. (check!)
5. Måla tånaglarna (check!)
Vad duktig jag har varit idag!

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Huvaligen, det var inte så bra tider för mig då. I början på året var jag fast i ett dåligt förhållande, tog studenten och tog mig loss från förhållandet på midsommardagen. Ägnade sommaren åt att slicka mina sår och fick sedan en ungdomspraktikplats på en översättningsfirma där jag fick göra slavjobb för inga pengar alls. Blev erbjuden ett vikariat på min nuvarande arbetsplats där jag alltså fortfarande är kvar. Planerade och firade min pappas 50års-fest, det var ett hejdundrande party som alla inblandade var mycket nöjda med. Fick min första riktiga lön dagen före julafton och kunde köpa alla julklappar jag ville till min familj. Det var en av de bästa jularna någonsin!

Vilka platser har du bott på?
Mölndal och Göteborg, jättespännade!

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Rädda så många barn som möjligt som far illa
2. Köpa mig några hus här och var i världen
3. Utbilda mig till florist och hobbyjobba med det
4. Köpa en sommarstuga till mina föräldrar
5. Resa, resa och resa

Jag känner ju inte så många som bloggar, men jag utmanar: Jesica, Annika, Jenny, -ME- , Helene och Malin!

*************************************************************************************************************************
I övrigt har det inte hänt så himla mycket idag förutom det som står här ovan. Pillandet i trädgården tog större delen av dagen, och kraften också för den delen. Högerarmen värker som satan just nu, men det är ju straffet för att försöka leva ett normalt liv. Men imorgon händer det något ovanligt. Jag fick ett samtal i veckan från Lundby Sjukhus. Jag har stått i kö för en magnetröntgen sen i januari men med köerna här i kära Sverige så var jag inställd på att få vänta ett tag Nu har de tydligen fått för sig att jobba ikapp litegrann, så klockan åtta imorgon bitti, på en söndag alltså, skall jag äntligen få en ordentlig röntgen. Inte för att jag tror att den kommer visa något, whiplash syns ju sällan, men då är den åtminstone gjord.
Och frampå eftermiddagen imorgon kommer mormor och morfar och hämtar ett styck vild unge och ska passa henne i två dagar. Hon har bara sovit där en gång, men jag hoppas att det ska gå bra. Och eftersom de här föräldrarna aldrig missar chansen att gå på dejt så blir det tidig kvällsbio, The Happening. Och sen drar djävulsveckan igång. Elva omklädningsrum på lite  drygt 700 personer ska städas och städas igen. Gothia Cup är rolig, men det blir tuffa dagar, särskilt med tanke på att jag har varit hemma i tre veckor nu. Jag frågade maken i veckan om han ville att jag skulle göra lite matlådor åt honom på söndag för att ha i veckan. Men eftersom han planerat i bio (innan vi pratat om det) så tyckte han att jag kunde göra det på måndag. Mitt retursvar blev att han ska vara glad om han får flingor till middag i veckan som kommer och då kom han på att jag ju också ska jobba. Han sa att han hade vant sig vid att ha en liten hemmafru. Ja se karlar!
Nu vräker regnet ner igen. Det är inga stilla sommaregn precis utan när det kommer så kommer det rejält. Men det är ganska varmt och behagligt ute, och det är rätt så mysigt att höra ösregnet dundra på plåttaket.

Godnatt och sov så gott!


Kommentarer
Postat av: Nettan

verkar som -98 var ett trist år för många... undrar hur det kan komma sig?



Men ja, du hann med mycket på en dag. :)

2008-07-13 @ 09:13:20
URL: http://witchypooscorner.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0