Maken åker bort...

IImorgon åker maken till hufvudstaden på kurs. Han kommer hem på torsdag kväll igen, men det kommer bli så tooooomt! Så mamman har fixat och donat i sitt huvud och bestämt sig för att hålla sig själv och familjeanatomisten sysselsatta så de inte längtar sig blåa i ansiktet.
Imorgon har Sanna ledigt från dagis. Vi åker till mormor och morfar tidigt på förmiddagen och flyttar in i gästrummet. Sen åker mamman till sjukgymnasten i Linnéstan klockan elva, optikern på Frölunda Torg klockan tolv och på mässa i Högsbo halv två. Innan dess skall jag hämta upp kollegorna, tanka bilen och helst äta något också. Sanna får stanna kvar hos mormor och morfar och bli bortskämd. Efter alla ärenden ska jag jobba kvällsskiftet. Sen åker jag hem till mormor och morfar och sover över där jag med. På onsdagen är vi lediga och ska kanske träffa Benmin och hans mamma om Benmin orkar. Han ska opereras och vi håller alla tummar och tår att allt ska gå bra och att hans små öron blir friska.
På torsdagen ska Sannabus till dagis och leka medan mamma går på möte med webansvarig kvinna i kommunen och sedan har brandövning med jobbarkompisarna. Farmor hämtar snuffsan och tar med henne hem till sig där hon får sova över. Mamman jobbar kväll och när hon kommer hem på nattkvisten har pappan förhoppningsvis också kommit hem och sen är hans bortavaro färdig för den här gången!

Ikväll möttes Out of Line för dans igen och jag hade mina nya dansskor på mig. De var härliga att dansa i, om än något ovana. Lisa och Lina lärde ut Hot Tamales. Den var jätterolig men jag kunde bara inte få till den! Ibland blir det så, det bara låser sig. Men den ska få gotta till sig i min hjärna till nästa vecka och sen ska den nog sitta!

Nu är det dags att sova och försöka vila lite inför den späckade dagen imorgon! Middag behöver jag åtminstone inte fundera på, min kollega ska laga sin fantastiska chili! Mums!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ha det gott hos morfor & morfar.... De är säkert jätteglada när ni kommer o sover över...

2008-02-12 @ 16:45:05
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: MALIN

näpp... ingen gick på det, haha.... å andra sidan bloggar jag mest för att det är skoj, och att det är kul att "prata" med en del andra bloggare....Som dig till exempel! Ha en fortsatt trevlig kväll...

2008-02-13 @ 21:41:54
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se
Postat av: Heléne

Oj, det var inget dåligt schema du har framför dig! Jag blir trött bara av att tänka på det, hoppas ni får det jättebra, och att allas sjukhusbesök löper som de ska.

2008-02-13 @ 22:27:55
URL: http://haggmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0